Katalog

Populære filter
102 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Maximo er det perfekte merket for deg som vil ha kvalitetstøy til barn

Dette tyske merket er kjent for sitt omfattende utvalg av lekne og behagelige plagg til barn i alle aldre. Her finnes alt fra tøffe luer og skjerf til varme gensere og bukser laget av moderne og behagelige materialer, som er tilpasset en aktiv hverdag med lek og moro. Hos Zalando finner du en mengde plagg fra både tyske Maximo og andre merker. Dette er positivt for deg som vil handle klær til ditt barn eller til deg selv til svært gode priser.

Hva bør jeg se etter når jeg handler klær fra Maximo?

Det er flere ting som det kan være lurt å tenke på når du handler klær fra dette merket. Finn gjerne et plagg som dekker ditt barn sine behov til lek og spill utendørs. Hvis ditt barn er glad i fotball eller ishockey, så vil det gi mening å finne plagg som holder barnet tørt og varmt uansett vær. Du finner blant annet et glimrende utvalg av vinterplagg i ulike varianter på denne nettsiden. En av fordelene med dette er at du kan skaffe varme plagg som holder ditt barn tørr og komfortabel gjennom hele treningen.

Noe annet som det er lurt å huske på når du handler tøy fra Maximo er muligheten for å finne klær som sitter komfortabelt. En god passform er viktig for barn som oppholder seg mye utendørs. Hos Maximo finner du de fleste designene i flere ulike farger og størrelser, noe som gjør det enklere å tilpasse klærne til dine og barnets ønsker. Det er samtidig enkelt å kombinere de forskjellige plaggene fra merket på en god måte, ettersom designet er tidløst og ikonisk. Sjekk gjerne ut de tøffe luene eller hanskene, som er plagg alle barn trenger flere av for å holde seg varme. Det samme gjelder buksene og genserne som kommer i en rekke nøytrale farger, som mørkeblått. Fordelen med farger som mørkeblått eller grønt er at dette er farger som vil holde seg bra over lang tid og som fungerer med alle slags typer sko.

Bærekraft og naturlige fibre gir ditt barn en fordel

Fokus på materialer i toppklasse sørger for at ditt barn vil holde seg varm uansett årstid og type vær. Dette er særlig viktig for barn som oppholder seg utendørs i lengre tid og i svært skiftende vær. Maximo bruker økologisk bomull i plaggene sine, noe som er bedre for både miljøet og for ditt barn.