Populære filter
28 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Svenskene har alltid hatt en egen teft for stil og mote, og Dagmar er blitt et ikon for de som setter pris på å være først ute med trendene. Merket er kjent for å komme med luftige plagg, som likevel er formsydde og stilige, til motebevisste jenter i alle aldre.

Bli med inn i Dagmars hus

«House of Dagmar» er et romslig sted, og stilen bærer preg av stor takhøyde, og plass til alle. En av de store styrkene i skandinavisk design er de rene linjene og kravene til kvalitet og slitestyrke – det gjør at plaggene ikke bare følger trendene, men setter trender og forblir plagg man gjerne vil bruke igjen og igjen. Det er nemlig du som skal styre trendene, ikke trendene som skal styre deg. Dagmar holder seg til litt diskret farger, noe som kanskje fremhever de fine snittene enda mer, og trekker blikket mot de detaljene som virkelig teller.

Kvalitet setter trender – gjør dem til dine egne

Trender og mote er i konstant endring, men det har aldri plaget Dagmar nevneverdig. Muligheten til å eksperimentere med egen stil og sitt eget uttrykk er noe som de virkelige motekjennerne setter pris på – man skal ikke la seg diktere av det som går nedover catwalken. Med Dagmar på laget har du en «partner in crime», som gir deg alt fra grunnplaggene i antrekket ditt, til de mer komplette settene. Hvis man vil, kan man kle seg i topp til tå i Dagmar, eller rett og slett plukke og mikse slik man selv vil. Det er ikke alle merker som kan skilte med den slags allsidighet – oppdag og opplev Dagmar du også, her på Zalando!

Sjekk ut