Katalog

Populære filter
91 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Omfavn din kropp med Aerie kolleksjonene

Det er lett å like, og å føle seg bra i klær fra herlige Aerie. Lansert i 2006 begynte dette amerikanske merket først med undertøy, og har så utvidet assortementet til å omfavne en rekke andre artikler, som sportsklær og avslappet hverdagsmote. Navnet får de fra opprinnelsen i American Eagle Outfitters, da det står for American Eagle Lingerie - men som sagt, nå er de mye mer.

Aerie har som mål å være inkluderende, optimistisk og spre glede, med fokus på å feire den individuelle smaken. Og der presentasjonen de gir av kvinner, fra PR til design av tøyet er realistisk.

De forskjellige kolleksjonene gir deg en fin stil for hverdagen, der god kvalitet ligger til grunn for at du kan bygge opp garderoben. Det viser merkets evne til å kombinere form, funksjon og stil i en helhetlig pakke.

En positiv mote med Aerie klær og undertøy

Om du holder deg til det velkjente undertøyet, eller går over til treningstights, med Aerie klær og undertøy får du en kombinasjon av behagelige stoffer, materialer av høy kvalitet og flatterende passformer som er tilpasset alle kvinner.

Med et øye for trender kan du velge og vrake. Aerie undertøy dekker kvinners behov med et smil, velg polstrede kopper, eller stroppeløse design, tråd eller blondebånd - det er mange valg. Bikinier fra dette merket er kjent for sitt flotte utvalg, med høy midje, fargerike badedrakter eller triangeltopper - hos Aerie er alle dekket. Og det i design som sprer en positiv ånd.

Den samme komfort og funksjon som er grunnleggende for undertøy tok Aerie med seg videre når de utvidet kolleksjonene sine. Topper med både lange og korte ermer, stilige miniskjørt og en rekke andre artikler for garderoben har kommet med i Aerie sitt store utvalg. Der det er lett å kle seg opp, eller ned, for anledningen. Du kan gå til treningstimen med en klassisk joggebukse og velsittende topp. Deretter møte venner i en kombo av overalls og stilig overdel. Selvsagt med merkets herlige undertøy innerst mot huden.

Alt for skapet, på et sted

Det er lett å utvide garderoben med kvalitet når det kommer til Aerie. Styrken ligger i komfort og kvalitet, med en forståelse for stil.

Merket er anerkjent for å jobbe for bærekraft, slik at du vet at dine klesplagg kommer fra en kolleksjon som jobber for å minimere sin miljøpåvirkning. Godt for deg, godt for naturen.

Være seg om det er en daff dag hjemme, eller en aktiv dag ute. Med Aerie klær og undertøy stiller alle klare med et smil.