Katalog

Populære filter
420 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kle deg opp med Kaotiko: En mote som er mer enn en livsstil

Enten du er kvinne, mann eller barn kan du finne herlig klesmote i Kaotiko. De spanske designerne bak motemerket har en bredere visjon enn bare å skape mote som uttrykker din  livsstil – de vil skape et helt samfunn. Når du ser kolleksjonene, forstår du at de har klart det.

Barcelona er senteret for dette voksende motemerket, og du kan kjenne igjen byen i de herlige mønstrene på noen av genserne og t-skjortene fra Kaotiko. Og er du i tvil, finner du stemplet «made in BCN».

Både det etiske og det sosiale aspektet ivaretas når designerne bak Kaotiko velger å bruke tekstiler lokalt. De bygger opp under en bærekraftig produksjon, og et ansvarlig forbruk. Derfor velger de også slitesterke tekstiler, som du kan bruke og vaske om og om igjen.

En avslappet gatemote fra Kaotiko

I herlige farger og myk bomull, finner du flere gensere og t-skjorter i en stil du kan bruke sesong etter sesong, og som likevel er en moteriktig del av gatebildet. Det er meningen at du skal kunne kombinere de forskjellige kolleksjonene, og bygge opp en presentabel og stilig garderobe med variasjon og farger.

Den ungdommelige stilen er ikke bare forbeholdt de unge, men er en avslappet stil som passer til alle. Fra kule skjorter til myke hettegensere, som du bare kan slenge over hodet og være klar for det meste.

Med en myk innside, er hettegenserne fra Kaotiko store favoritter i de fleste klesskap. Det er godt mulig at den ikke blir i skapet, men at du flytter inn i den.

Sporty stil i bærekraftig mote

Du finner flere gensere, som like gjerne kunne vært hentet fra en amerikansk basketballfilm, eller et amerikansk universitet. Det er nettopp den avslappede, tidløse gatestilen, som designerne gjenskaper med slike collegegensere, og disse vil aldri går av moten. Selv når du velger rike mønstre, eller om du velger deg en mer klassisk genser.

Den tidløse kvaliteten er noe de fleste faller for hos Kaotiko. Barcelona er kjent for sine flinke designere, og dette er så absolutt et motemerke som blir med oss tiår etter tiår, og som du kommer til å se mer i gatebildet. De satser på en bærekraftig produksjon, ved å bruke materialer og tekstiler fra lokale produsenter, og all produksjon er i Barcelona. Hvert plagg har høy kvalitet og dermed lang varighet, som er bra for deg og for miljøet.