Katalog

177 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Icebreaker er et klesmerke som gir deg ullklær og utendørsklær. Dette merket er fra New Zealand, og har vært på markedet siden 1995. De har blitt verdenskjente, og er spesialisert innen ullundertøy laget av merinoull.

Naturlige materialer fra Icebreaker

Det var Jeremy Moon som da var 24 år som startet Icebreaker, og målet var å lage klær som passet til eventyr ute i naturen. Det var også viktig å bevege seg vekk fra det unaturlige, og bruke naturlige materialer slik som ull, for å støtte seg til en mer bærekraftig fremtid innen klesproduksjonen. Selv om syntetiske stoffer var populært, brukte de mye krefter på å overbevise at naturlige fibre var det beste valget. For å få tak i den beste ullen, skapte de sterke bånd og langvarig samarbeid med bønder som drev med merinoull. Dette er bra for oss, som nå har tilgang til disse gode ullproduktene som varmer godt ute på tur.

Icebreaker til hverdagsbruk

Her finner du et stort utvalg av klær, undertøy og luer i ull og blandinger av ull og andre materialer. Dette merket er perfekt når de kaldere månedene kommer. Et lag med ull innerst er nemlig ikke kun nyttig når du skal ut og gå på turer i fjellet, eller på ski. Vi kjenner jo alle til de gode egenskapene ved ull, slik som å holde en behagelig temperatur og transportere fukt. Dette kommer også godt med under hverdagsklærne. Da holder du varmen selv på de kaldeste dagene. Naturlige materialer puster bedre, og har best effekt når du bruker det som innerste lag. Dermed er det perfekt at Icebreaker har designet også t-skjorter og trøyer med kult design slik at det passer inn i hverdagsgarderoben.

Sjekk ut