Katalog

Populære filter
186 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Merinoull for den moderne fra Icebreaker

Icebreaker er mer enn et motemerke. Her får både han og hun klær av høyeste kvalitet i herlig merinoull. Merket følger grunnleggeren Jeremy Moon sin filosofi for liv og leven, som alltid har vært implementert i merkets herlige plagg. Icebreaker utvider stadig horisonten, både når det gjelder stil og utfoldelse. Dette er et merke som slo seg opp som spesialister på smart, funksjonelt undertøy av ull, men som også har påtatt seg ansvaret å utvide utvalget, som du ser her hos Zalando.

En av de store fordelene med merinoull, som Icebreaker sitt utvalg i stor grad baserer seg på, er hvor komfortabel og luktfritt dette materialet er, samtidig som plaggene holder fasongen. Dette gjør det rett og slett til et perfekt materiale for aktivt undertøy. Den kjente smarte og tekniske skjorta fra Icebreaker, som holder enhver varm, er fremdeles på plass i utvalget, ved siden av de stadig ekspanderende produktlinjene med alt fra vanter, til jakker og t-skjorter i ull og ullblandinger.

Naturlig og bærekraftig ull fra Icebreaker

Allerede fra starten av var tanken på bærekraft og langvarig samarbeid med produsenter av ull viktig for selskapet, og de har skapt sterke bånd med bøndene som produserer merinoullen. Dette gagner til gjengjeld oss, da vi får et så herlig utvalg av tidsriktig tøy i materialet som tradisjonen viser alltid er overlegent.

I et bredt utvalg hos Zalando finner du klær fra det innerste, til det ytterste plagget, i alt fra ren ull til blandingsmaterialer. Der en kan nyte ullens utrolige egenskaper til å holde seg tørr og luftig, samtidig som å holde seg varm og god, eller vel så gjerne kjølig.

Og det hele i et design som våger å være tidsriktig, og tenke nytt. Du får her med andre ord tradisjonens beste materiale i et format som er fremtidsrettet og særdeles anvendelig. Perfekt for både mote, og alt slags vær.

Hverdagsmote med yteevne

Med supre utvalg for både sport og fritid er det ikke rart Icebreaker er en favoritt. Hos oss i Zalando finner du som nevnt alt fra en jakke til de kjente underlagene, som lar deg bygge opp de lagene du behøver for din aktivitet.

Du behøver heller ikke uroe deg for kløe og vedlikehold, da blandingene av merinoull tåler en trøkk, samt at en av merinoens flotte egenskaper er å være både behagelig og fri for kløe. Alt i en passform som gjør at du nærmest glemmer at du har på deg klær. Dette, og flere andre gode løsninger, finner du her i en kolleksjon av klesplagg som både kan skape grunnlaget for en mer aktiv garderobe, eller forsterke den du allerede har.