Katalog

Populære filter
1 187 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Champion er sportsmerket med lang fartstid i bransjen. Etter nesten 100 år har de virkelig perfeksjonert både treningstøy, sko og hverdagsklær. Gjennom tidene har de kledd både profesjonelle atleter og hvermansen, og fortsetter å designe klær som er av topp kvalitet. Her finner du et bredt utvalg til både herrer, damer og barn.

Innovasjon med Champion

Visste du at det var Champion som fant opp sports-bhen? Det er ganske overraskende, men virkelig noe man kan sette pris på! Dette merket har vært til stede i sportsbransjen i nesten 100 år, og har gjennom tidene utviklet noen av de beste sportsklærne og mest behagelige hverdagsklærne du kan finne. Mange av oss drømmer vel om den perfekte hettegenseren i myk bomull, og det er bare et av de mange plaggene du finner her. Ved å ha kledd opp en rekke profesjonelle atleter opp gjennom tidene har disse vært først på ballen når det gjelder mye av sportsklær og sportssko. Så dersom du trenger motivasjon til treningen, er dette stedet å begynne.

Champion hverdagsklær

Den beste følelsen er når man kommer hjem etter en lang dag og endelig kan bytte ut jobbklærne med den deilige joggebuksa. Hos Champion finner du mange varianter av skikkelige kosebukser, samt joggebukser du kan ta over treningstøyet til og fra trening. Er du også på leting etter noen nye sneakers, har merket en rekke joggesko som er ment for hverdagsbruk, både til voksne og barn. Gå for eksempel for de stilige skate-inspirerte skoene med flat såle, snøring og grått semsket skinn. For å fylle opp basisplaggene, er det perfekt å gå for en enkel t-skjorte i bomull med merkets logo over brystet, og en enkel hettegenser som kan brukes til jeans.