Katalog

Populære filter
220 produkter

Fargeglede med stilen til italienske Fiorucci

Siden 1960-tallet har italienske Fiorucci inspirert den moteglade verden med sitt herlige design, der en noe ukonvensjonell og utforskende blanding av stiler har vært det ledende uttrykket med en leken holdning, og en dynamisk bruk av farger og trykk. Fra det retro, til det mer moderne, er Fiorucci-plaggene fremdeles superpopulære blant alle aldre. Her finner du et utvalg bestående av alt fra topper til leggings, og alt av tilbehør der i mellom, i den kjente, lekne stilen som gjør dette merket så herlig og som får frem smilet.

Mote og moro flettes sammen, i denne kolleksjonen hos Zalando. Fiorucci kombinerer stil og lekne farger og kreasjoner. Med dette merket er du klar for å utvide hverdagsgarderoben din.

Stil og kvalitet i Fiorucci sine klær, for å ta hver dag med storm

Kvaliteten i både design og materialvalg bidro til at Fiorucci sine klær raskt spredte seg verden over, og etter mange tiår er de fortsatt like populære og tro mot egen stil. Avhengig av hva slags stoffer og materialer du er begeistret for, finner du her denim fra Italia, sateng og silke, i tillegg til høykvalitets bomull, slik at du kan skape det utseendet du ønsker.

På toppen av dette, er merket drevet av ønsket om at mote skal være tilgjengelig for alle. Fiorucci er opptatt av at enhver skal kunne ta del i deres unike blanding av mote, der rebelske linjer møter klassisk, italiensk stil. Det er et snev av glamour, kombinert med gate-coolness som du ikke får andre steder.

Se også etter merket for bærekraft i valgene her hos Zalando. Her finner du blant annet tekstiler fremstilt av økologiske materialer – en metode som sparer vann og unngår syntetiske midler. Slik er moten god for både deg, og kloden.

Nyt livet i old school-stil, med en moderne vri

Når de lekne motivene i Fioruccis design møter materialene av høy kvalitet, er det lett å uttrykke livsgleden og å føle seg like bra som en ser ut. Uttrykk deg selv med de kort- eller langermede toppene, som med de ikoniske englene og merkenavnet med store bokstaver er like kjente som de er populære.

Merkedesign kan her bli fantastisk integrert i antrekkene dine, som iøynefallende it-pieces. Du kan bruke dem både i hverdagen og ved spesielle anledninger. Ettersom du finner mer enn bare klesplagg i Fiorucci sitt utvalg. Med lekkert tilbehør fra solhatter til vesker, kan du kombinere og fikse opp ditt uttrykk etter dag og gemytt.

Du trenger ikke lære italiensk for å kunne få glede av det beste fra gatemoten i Milano inn i din hverdag. Med Fiorucci sine klær står du fri, og du er klar for verden.