Katalog

Herlige barneklær for alle anledninger får du fra det lekne merket Next. De har forstått hvordan man lager klær som er både behagelige og gode å leke i, samtidig som de skal passe til ulike situasjoner. Fest eller hverdags året rundt, du finner barnas antrekk hos dette spennende og nytenkende merket for de aller minste, og de eldre som vil finne sin egen stil.

Next på fest

Dette kreative og morsomme merket fører en rekke barneklær som er perfekte når man skal pynte seg litt ekstra. Her finner du morsomme mønstre, lekre kjoler og fine topper og bukser til alle barn. I fargerike og trendy kreasjoner kan de små føle seg ekstra fine i antrekk fra Next. Disse er flinke til å følge seneste mote, og legge sin barnevennlige twist på alle plaggene. Dessuten er alle klær tilpasset ulike aldre, noe som gjenspeiles i deres design. For de aller minste finner du kreative bodies og morsomme mønstre. For de litt eldre finner man en rekke klær og tilbehør som er trendy og lekre.

Komfort og behagelige klær fra Next

Å kunne bevege seg fritt, ha på myke klær og kose seg skikkelig er virkelig viktig for de små. Barneklær skal være behagelige og sørge for mest mulig komfort slik at barn kan løpe rundt og være aktive hele dagen. Da er det jammen godt merker som Next tar utfordringen og lager virkelig komfortable klær, som i tillegg har flott design. De lekne mønstrene er perfekte for behagelige plagg i myk bomull. Det er et stort utvalg myke tights, pysjer, gensere og jakker som sørger for at barna kan ha det komfortabelt hele dagen. Det er blitt enkelt å finne gode barneklær!