Katalog

Populære filter

Gullhistorien som fostret Arena

Hort Dassler var vitne til historieskapelse da han så Marc Spitz vinne 7 gullmedaljer i et internasjonalt idrettsarrangement, noe som gjorde Spitz til olympisk historiemaker. Denne hendelsen inspirerte Dassler, og han sette seg fore å skape et svømmetøymerke for de beste atletene.

Og slik ble Arena født. I over 40 år etter Spitz sin fantastiske prestasjon, har Arena designet og produsert svømmetøy på lag med verdens beste svømmere. Merket er dedikert til å lage kvalitet og bidra til prestasjon, i alt fra konkurranser til avslapningstøy, og de bruker en dyp kunnskap om vann, sport og menneskekroppen for å lage de beste produktene i sin kategori.

Dassler visste at å jobbe tett med idrettsutøvere ville være nøkkelen til merkets suksess – og han tok ikke feil. I en årrekke har Arena jobbet med utmerkede svømmere, og fortsetter å jobbe tett med talenter, for å hjelpe dem å prestere på sitt ytterste.

Arena-klær for prestasjon og stil

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av Arena-klær som lar deg ta steget – eller skal vi si svømmetaket – på veien mot suksess i vannet. Merket har god forståelse for vannsport, og er en herlig partner å ha med på laget når du skal kjempe om pallen, svømmetak etter svømmetak.

En badedrakt laget av polyamid og elastan gir en god og tettsittende følelse, som sitter som den skal når du svømmer ditt forteste. En konstruksjon uten lukking gjør drakten ekstra behagelig og sikker.

Og den klassiske helsvarte modellen kan du ikke slå feil med, enten det er til svømmekonkurransen eller til feriebadingen. Her får du både kvalitet og stil.

Tilbehør som lar deg utfordre deg selv

Det er ikke bare godt svømmetøy som er nøkkelen til prestasjonen i vannet. Et par gode svømmebriller må også til for å kunne utfordre deg selv til det fulle – samtidig som at komforten er på topp.

Med det riktige paret svømmebriller, kan du hive deg ut på dypet uten bekymring – så lenge du har svømmetakene inne. Da er det bare å legge på svøm, og dykke ned til bunns på nye eventyr.

Uansett formål, finner du svømmetøy fra Arena som kan passe her hos Zalando. Velg blant spennende farger og interessante design, og vit at du ikke går på kompromiss med kvalitet og prestasjon når du velger Arena. Se gjennom utvalget av Arena her hos Zalando, og gjør deg klar til nye eventyr i vannet.