Katalog

Populære filter
469 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
miiamata
miiamata
miiamata·

Rene linjer og stilfulle elementer med ARKET

Her hos Zalando finner du et godt utvalg av klær fra ARKET, og du kan sette sammen plagg på måter som passer akkurat din stil og ditt foretrukne uttrykk. Enten du er ute etter et strikkeplagg eller deilige basisplagg, så kan du fylle opp garderoben din med utvalget av ARKET-klær som du finner her hos Zalando.

Du finner klær i nøytrale farger, og med rene linjer som enkelt lar deg style plaggene slik du liker dem. Hva med en oversized strikkegenser sammen med et stilig skjørt og boots? Eller kanskje bare en hvit T-skjorte sammen med et klassisk par jeans og sneakers for en tidløs look?

Jordnære farger lar deg sette sammen grunnlaget i garderoben din, slik at du kan bruke plaggene med hva som helst, til enhver anledning. Med subtile mønstre kan du legge til små detaljer til antrekket ditt.

Klær til hele familien med ARKET

Enten du er på utkikk etter dameklær, herreklær eller babyklær, kan du finne noe som passer blant utvalget av klær fra ARKET hos Zalando. Hva med en halslue for de minste, som holder kulden unna både hals og hode? Eller kanskje en liten jumpsuit i bomull, som holder babyen komfortabel gjennom hele dagen?

En oversized strikkegenser med store halsknapp-detaljer til dame er behagelig, samtidig som den er iøynefallende. Bruk den sammen med jeans for en avslappet hverdagslook eller sammen med en stor kåpe, lue og støvletter for å beholde stilen på kalde dager på tur i byen.

Til herre finner du blant annet en høyhalset turtleneck jumper i ulike nøytrale farger, som passer like godt under en dressjakke som til avslappede dager hjemme. Materiale i ull og polyamid holder deg varm og behagelig, med stilen i behold.

Stil og bærekraftighet, hver dag

Med klær fra ARKET, som du finner hos Zalando, kan du bygge grunnlaget i hverdagsgarderoben din og samtidig bevare miljøet. Du finner klær med bærekraftighetsmerking, noe som enkelt lar deg velge miljøvennlige plagg for hele familien. En T-skjorte merket med Better Cotton Initiativ forsikrer deg om at bomullen kommer fra produsenter som støtter bomullsproduksjon uten de farligste kjemikaliene, med mindre vannforbruk og bedre arbeidsvilkår for bomullsbøndene.

Du finner også klær produsert med økologiske materialer, som lar deg oppdatere garderoben med et mindre fotavtrykk. Se hvilke bærekraftige klær fra ARKET du finner hos Zalando, og gjør deg klar for en stil som er bedre for miljøet – og bedre for deg.