Populære filter
57 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gummistøvler er både trendy og praktiske på en og samme tid. Heldigvis for det, sier vi fra regnfulle Norge. De mest ikoniske av dem alle er antageligvis Hunter. Enten du skal vasse i fjæra, slå løs håret på festival eller trenger noe som får deg tørrskodd til jobb eller skole, er de stilfulle støvlene det perfekte valget.

Hunter blåser nytt liv i klassiske gummistøvler

Rett skal være rett, Hunter er så mye mer enn bare kule støvler i mange varianter. Kolleksjonene favner også andre praktiske og lekre produkter som jakker og ryggsekker, slik at du har alt du trenger for å komme deg ut av huset i all slags vær. Dessuten er ikke en gummistøvel bare en støvel lengre. Fantasien har virkelig fått spillerom for å skape mest mulig kreativt fottøy som holder deg varm og tørr. Gummistøvlene er formet som høye joggesko, Chelsea-boots og loafers og mye annet, både med og uten hæl. Med tanke på hvor mye vått vær vi har her til lands, er dette en perfekt mulighet til å fremheve stilen din hver eneste dag.

La stilen din skinne gjennom regnskyene

På fargefronten utforskes det med tradisjonelle, klassiske farger, side om side med fargesterke, livlige modeller. Gul, rød, rosa, blå, brun, sølv sort ... Uansett hva som reflekterer stilen din best, finner du et par støvler som matcher personligheten. Pass også på at du har nok av luer, skjerf, hansker og varmt undertøy for å kunne trosse været, samtidig som du kan fornye antrekket og leke deg med ulike looks. Ikke la været være noe hinder for å uttrykke deg, eksperimenter med dette legendariske støvelmerket for å gå mange, trendy regnværsdager i møte.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd