Populære filter
792 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
edytaewaa
edytaewaa
edytaewaa·

Vakre strender, kul surfestil og varme dager i California er konseptet som har blåst liv i det urbane klesmerket Hollister Co. Ta med deg deilige sommerdager inn i hverdagen, uansett årstid, med lekre kolleksjoner med friske farger, lekne design og myke tekstiler. Sporty hoodies, edgy skjorter, rocka denim og så mye mer - her finner du mange godbiter til ham og henne.

Uanstrengt, kul stil med Hollister Co.

Du vet hvordan du skal kjøre en edgy, men uanstrengt stil. Laidback, kul og sporty er nøkkelord som klinger godt i øret, samtidig som du ikke tar deg selv så altfor seriøst. Du vet å skape positive vibber fra solfylte dager med surfebrettet under beina, selv om det kanskje er iskaldt og midt på vinteren. Dette er den perfekte beskrivelsen på stilen fra Sør-California som Hollister ønsker å bringe ut i verden. Kolleksjonene er lekne og trendy, røffe og sporty, men aldri for mye - her er det snakk om å få ut helheten fra detaljene og skape et edgy image, uten at du må anstrenge deg for det.

Et plagg, flere stilfulle antrekk

Et enkelt design med morsomme detaljer sørger for at plaggene er svært anvendelige i bruk. Enten du kjeder deg lett og ønsker stadig å fornye antrekkene, eller du simpelthen ser etter garderobe fylt med klær som passer for det aller meste, har det helamerikanske merket mye å friste med. Jeansen for eksempel, kan du rocke til med tettsittende, sorte T-skjorter med print, eller du kan skape en urban, sporty stil med hoodies og kule sneakers. Fra jobb til fritid, konserter til shopping, strandliv til lange dager i asfaltjungelen, det er bare å variere tilbehøret for å flyte gjennom dagen, fra morgen til kveld.