Populære filter
211 produkter

Tidløs mote fra Diane von Furstenberg til enhver anledning

Diane von Furstenberg, eller forkortet til DVF, er merket som er knyttet til sin nær sagt legendariske skaperinne. Merket ble grunnlagt i 1972 av den glamorøse belgisk-amerikanske designeren som var en del av New Yorks fashion-elite i de kule 70-årene. Hun ble spesielt kjent for å designe feminine kjoler i lekre stoffer med vakre mønstre. Hun gjorde luksusmote tilgjengelig med lekre plagg i vkare stoffer og feminine modeller.

Et plagg som går igjen i alle hennes kolleksjoner er den ikoniske omslagskjolen, som er blitt kjennemerket til Diane von Furstenberg. Merket er kjent for nydelige stoffer, vakre mønstre og farger, feminine modeller og høy kvalitet. Dette er klær som varer og som fremhever det kvinnelige.

DVF merket har rett og slett vært en dristig og kreativ leder i moteindustrien i flere tiår. En posisjon hun beholder med glans. Diane von Furstenbergs klær er for kvinner som vil være elegante og stilbevisste.

En klassisk stil med DVF som er like leken som tidløs

Moten fra DVF imponerer stadig med materialer av høy kvalitet og smigrende design. Hun skaper plagg som kan brukes både til hverdags og til spesielle anledninger, der det lekne og klassiske i kombinasjon skaper et anvendelig og tidløst uttrykk.

Kombiner de herlige, legendariske omslagskjolene, med flere av de spennende plaggene i utvalget hos Zalando. Varm deg med en herlig strikkegenser, eller dunjakke. Eller kle deg profesjonelt til arbeidsdagen med stilrene bukser og lekre bluser.

Med Diane von Furstenberg er det balansen mellom eleganse og bohem, det selvbevisste og det mer lekne, som kombineres i et uttrykk som er særegent og appellerer til motebevisste kvinner i alle aldre og i hele verden. Det er snakk om å skape eleganse med de små detaljer.

Prisvinnende mote til enhver

Det er umulig å skille merket fra designeren. Diane von Furstenberg er president for CFDA (Council of Fashion Designers of America) og har mottatt "Lifetime Achievement Award" for sine kolleksjoner. Der hennes flotte snitt, mønstre og fargekombinasjoner i over 50 år har drevet fashion fremover.

Se også på lekkert tilbehør som piffer opp og gir den siste prikk-over-i til antrekket. Det er igjen det anvendelige og klassiske i møte med moderne leken mote som preger DVF sine kolleksjoner.

Med et godt øye for trender og utvikling, fanger DVF hva moderne kvinner vil ha. Hun gir kvinner verden over klær i luksuriøse stoffer, som faller vakkert, og som kan brukes år etter år. Få glede av motehuset DVFs sine kreasjoner, se kolleksjonen som vi tilbyr her hos Zalando.