Populære filter
1 785 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gi garderoben litt ekstra attitude med KARL LAGERFELD

KARL LAGERFELD er et navn de aller fleste kjenner til – mannen og legenden er et av de største ikonene i moteindustrien gjennom tidene. Her hos Zalando har vi selvfølgelig et stort utvalg fra KARL LAGERFELDs unike kreasjoner til både dame, herre og barn, og du er bare noen få klikk unna dine nye garderobefavoritter.

Uansett hva du er på utkikk etter kan vi nesten garantere at du vil finne noe som faller i smak her. Utvalget vårt rommer nemlig alt fra bikinier, sokker og badesandaler til kjoler, dressjakker, stiletthæler, joggesko og vesker.

KARL LAGERFELD er det perfekte merket for stilbevisste damer og herrer som er ute etter den attituden som vil heve ethvert antrekk til et nytt nivå. Det skal ikke mye til for å transformere et kjedelig antrekk til noe helt unikt, og KARL LAGERFELD står bak en rekke uunnværlige plagg og tilbehør som vil sette prikken over i-en for både hverdagsgarderoben og spesielle anledninger.

Stilrene klassikere og iøynefallende design

Det er ikke mulig å oppsummere merket og konseptet KARL LAGERFELD med ett ord, og designene er heller ikke forbeholdt en bestemt type stil. Motehuset byr på enkle og stilrene klassikere så vel som lekne og kreative stiler, og man kan si at merket balanserer det moderne og klassiske.

Tidløse klassikere er alltid en sikker vinner og kan enkelt styles etter anledningen. Her finner du et stort utvalg elegante kjoler til dame, smarte skjorter og dressjakker til herre, stilrene sko, enkle T-skjorter og gensere og tidløse vesker. Med disse nøkkelplaggene kan antrekkene pyntes opp og tones ned, og de kan enkelt implementeres i garderoben din slik at du kan sette sammen en helt særegen stil som gjenspeiler personligheten din.

For deg som liker å skille deg ut fra mengden og ikke er enig i at det enkle som regel er det beste, har vi også samlet et stort utvalg helt unike plagg og spennende tilbehør med dristige design, spreke detaljer og kreative løsninger. Flere av produktene er til og med prydet med grafikk av mannen selv og katten hans – så ikonisk er Lagerfeld … og ikke minst hans elskede katt Choupette.

Ikonet Lagerfeld

Det er en tøff kamp om oppmerksomheten i moteindustrien, og det skal mye til for å stikke seg ut. KARL LAGERFELD har derimot ikke hatt noe problem med å bli lagt merke til. Med det hvite håret i hestehale, svarte solbriller, fingerløse hansker og høye skjortekrager er kanskje stilen hans like kjent som designene.

For KARL LAGERFELD var design er ren lidenskap og en helt essensiell del av hans eksistens. Han har selv uttalt at han designet som han pustet, og at det var noe som falt like naturlig for han å gjøre. Hans enigmatiske personlighet og syn på verden er godt bevart i designene og merket, og målet har alltid vært å inspirere.

Med vårt enorme utvalg fra KARL LAGERFELD finner du alt du trenger til garderoben og litt til. Klikk hjem dine favoritter før noen andre kommer deg i forkjøpet.