784 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dersom du ønsker deg kule designerklær med en leken tvist, bør du sjekke ut kolleksjonen til Karl Lagerfeld. Den ikoniske motedesigneren er tro mot sin velkjente stil når det gjelder sitt eget utseende. Det hvite håret samles i en perfekt hestehale og de sorte signatursolbrillene, den hvite skjorten og den sorte dressen er alltid på. Men når det gjelder sitt nye design så lager han uhøytidelig mote for merkevaren, som går under hans eget navn. Kolleksjonen består av både klær, sko og accessoirer for både dame, herre og barn.

Karl Lagerfeld - leken designermote

Karl Lagerfeld er et kjent navn gjennom en årrekke i motebransjen. Han holder litt mystikk rundt sin egen fødselsdag som sies å være i 1933, selv om han selv liker å si 1938. Uansett alder, så designer Karl Lagerfeld klær som både barn og voksne kan føle seg unge i. De siste årene har han falt pladask for birma katten sin, Choupette, som nå er særdeles tilstedeværende i kolleksjonene hans. Den vakre katten har fått en formidabel tilhengerskare på sosiale medier, og designen inkorporerer katten i både klær og accessoirer. Nå kan du få både vesker, t-skjorter og nøkkelringer med kattetrykk i ulike varianter. Han er kjent for sin klassiske elegante design for Chanel, men under sin egen kolleksjon våger han å hente fram det virkelig lekne utrykket.

Klassisk mote med glimt I øyet

I nettbutikken hos Zalando har vi samlet noen virkelig godbiter fra Karl Lagerfeld kolleksjonen. Her kan du for eksempel finne morsomme t-skjorter og gensere i sort, hvitt, grått og pudderrosa med ulike trykk av ham selv og katten Choupette. Eller hva sier du til en lue eller caps med katteører? En lekker, stor veske eller en liten clutch med morsomt kattetrykk? Eller hva med et par kule slippers med kattetrykk i hvitt, sort og sølv? Liker du det mer klassiske uttrykket, finner du også sorte cocktailkjoler, blazere, bukser og jeans. Kolleksjonen består også av en rekke flotte klokker i alle farger og metaller, samt kule solbriller i flere modeller og fasonger for både ham og henne. Til de minste finnes søte bodyer, leggings, topper og bombejakker. Ta en titt og klikk deg hjem noen favoritter i dag!

Andre har også kjøpt

Gi garderoben litt ekstra attitude med KARL LAGERFELD

KARL LAGERFELD er et navn de aller fleste kjenner til – mannen og legenden er et av de største ikonene i moteindustrien gjennom tidene. Her hos Zalando har vi selvfølgelig et stort utvalg fra KARL LAGERFELDs unike kreasjoner til både dame, herre og barn, og du er bare noen få klikk unna dine nye garderobefavoritter.

Uansett hva du er på utkikk etter kan vi nesten garantere at du vil finne noe som faller i smak her. Utvalget vårt rommer nemlig alt fra bikinier, sokker og badesandaler til kjoler, dressjakker, stiletthæler, joggesko og vesker.

KARL LAGERFELD er det perfekte merket for stilbevisste damer og herrer som er ute etter den attituden som vil heve ethvert antrekk til et nytt nivå. Det skal ikke mye til for å transformere et kjedelig antrekk til noe helt unikt, og KARL LAGERFELD står bak en rekke uunnværlige plagg og tilbehør som vil sette prikken over i-en for både hverdagsgarderoben og spesielle anledninger.

Stilrene klassikere og iøynefallende design

Det er ikke mulig å oppsummere merket og konseptet KARL LAGERFELD med ett ord, og designene er heller ikke forbeholdt en bestemt type stil. Motehuset byr på enkle og stilrene klassikere så vel som lekne og kreative stiler, og man kan si at merket balanserer det moderne og klassiske.

Tidløse klassikere er alltid en sikker vinner og kan enkelt styles etter anledningen. Her finner du et stort utvalg elegante kjoler til dame, smarte skjorter og dressjakker til herre, stilrene sko, enkle T-skjorter og gensere og tidløse vesker. Med disse nøkkelplaggene kan antrekkene pyntes opp og tones ned, og de kan enkelt implementeres i garderoben din slik at du kan sette sammen en helt særegen stil som gjenspeiler personligheten din.

For deg som liker å skille deg ut fra mengden og ikke er enig i at det enkle som regel er det beste, har vi også samlet et stort utvalg helt unike plagg og spennende tilbehør med dristige design, spreke detaljer og kreative løsninger. Flere av produktene er til og med prydet med grafikk av mannen selv og katten hans – så ikonisk er Lagerfeld … og ikke minst hans elskede katt Choupette.

Ikonet Lagerfeld

Det er en tøff kamp om oppmerksomheten i moteindustrien, og det skal mye til for å stikke seg ut. KARL LAGERFELD har derimot ikke hatt noe problem med å bli lagt merke til. Med det hvite håret i hestehale, svarte solbriller, fingerløse hansker og høye skjortekrager er kanskje stilen hans like kjent som designene.

For KARL LAGERFELD var design er ren lidenskap og en helt essensiell del av hans eksistens. Han har selv uttalt at han designet som han pustet, og at det var noe som falt like naturlig for han å gjøre. Hans enigmatiske personlighet og syn på verden er godt bevart i designene og merket, og målet har alltid vært å inspirere.

Med vårt enorme utvalg fra KARL LAGERFELD finner du alt du trenger til garderoben og litt til. Klikk hjem dine favoritter før noen andre kommer deg i forkjøpet.