Katalog

Populære filter

Herreskjorter i moderne design fra Eton

Eton har produsert skjorter, slips og skjerf siden 1928. Vi elsker at de leverer klassiske plagg i diskret farger, ved siden av skjorter med blomster og andre livsglade mønstre.

Produkter av høy kvalitet

Eton fokuserer på å produsere langvarige plagg og minimerer negative miljømessige og sosiale påvirkninger i prosessen. Dermed kan du ha god samvittighet når du har på klær og tilbehør fra dette merket.

Uansett om du trenger et nytt slips eller lommetørkle til hverdagsdressen, eller om du ønsker å fornye hele skjortegarderoben din, kan du være trygg på at du finner produktene du trenger her. Med råvarer av høy kvalitet lages klærne og tilbehøret av holdbare og tidløse produkter som veves i Italia og Sveits, og sys i Italia.

Det finnes alltid en anledning for en skjorte

Med en Eton-skjorte er du stilig og elegant til enhver anledning. Enten dresskoden er business, casual, bryllup eller mørk dress, vil du finne en passende skjorte her. Prøv en av slim fit-skjortene i twill med delikate detaljer inne i kragen og på mansjettene. Kombiner den med et par chinos for en avslappet, men sofistikert look på jobb eller på fritiden. En fin detalj kan være å legge et stilig silketørkle i brystlommen. Også her finner du mange ulike varianter. Ønsker du et enkelt sirketørkle, eller våger du å velge et med stilige mønstre i forskjellige farger?

Kolleksjonene byr på tolv kragevarianter. Prøv for eksempel en skjorte med cut away-krage som kommer i mange farger og mønstre, og er fine sammen med slips. Bruk dem under en mørk dress for en partykveld ute på byen. Er du derimot på leting etter en klassisk smokingskjorte? Her vil du finne et utvalg av elegante og moderne modeller i eksklusive materialer med pin-krage og utsøkte detaljer – perfekt egnet for formelle anledninger.