Populære filter
1 609 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Oppdag italiensk mote med Emporio Armani 

Emporio Armani har klart å skape en unik kolleksjon inspirert av streetwear og punk, haute couture og skreddersøm. Den uredde og dristige italienske motegiganten hyller unge mennesker som ønsker å finne sin personlige stil. Her er noe for alle. 

Uanstrengt og trendy minimalisme

«Less is more» er et passende motto for klesmerket som er signert og designet av den legendariske moteskaperen Giorgio Armani. Rene, sensuelle silhuetter og subtil, sofistikert skreddersøm. Ikke rart at menn og kvinner over hele verden, både kjente og ukjente, er overbevist om at dette merket bare må de ha. 

Det kjente motehuset debuterte på 80-tallet. De har ikke bare holdt seg relevant, men har også ledet vei i moteverdenen. Deres bunnlinje er sofistikert og tidløs med fokus på samtid og moderne trender. Denne kolleksjonen byr på elegante klær i fine tekstiler, morsomt tilbehør og stilige klokker. 

Føl deg som den beste versjonen av deg selv

Giorgio Armani er kjent for å ha brakt power dressing til et nytt nivå på 90-tallet. I dag utstråler klærne hans komfort og eleganse mer enn autoritet. Dette er klær som får frem den beste versjonen av deg selv, enten du skal i et viktig møte eller ut på byen. 

Jeans fra Emporio Armani blir fort en hverdagsfavoritt, enten du er mann eller kvinne. Klærne er myke og behagelige med en fantastisk passform som sitter som et skudd. Gå for en t-skjorte og en blazer i kombinasjon med et par stilige snørestøvletter eller sneakers. Knyt et kult skjerf rundt halsen og fest en stilig klokke rundt håndleddet for en komplett look.

Det italienske merket får mye oppmerksomhet for sitt stilfulle tilbehør. Solbriller, skjerf, vesker og smykker for begge kjønn er en stor del av denne kolleksjonen. Tilbehøret er aldri prangende, men blir snarere tvert i mot den ekstra lille detaljen som man legger merke til ved et antrekk.