Katalog

Populære filter
254 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Envii er et klesmerke som startet sin reise i moteverden med en klar visjon, både for merket og for oss som elsker mote. De startet opp i 2009 i København, og har siden dette designet hverdagsklær for alle oss som elsker feminine uttrykk og en sporty twist. De følger trender og sørger for å gi deg moteklær innenfor budsjett.

Trendy Envii

Envii har en ambisjon om å designe hverdagsklær som er feminine og trendy, med kolleksjoner som gir deg alle favorittplaggene dine. De er opptatt av at du skal få valuta for pengene, noe som kommer godt med når det er så mange flotte plagg man bare må ha. Dette er dansk mote som har tatt en litt annen vei enn mange av de andre lignende merkene, ved at de går ut mot et yngre publikum med et ønske om at alle skal ha plass til litt mote, selv med lavt budsjett. De hyggelige prisene gjør derimot ingenting med designet, som er spot on for deg som vil ha lekne og trendy plagg og en blanding mellom feminin, rocka og elegant.

Allsidige antrekk fra Envii

For et mer rocka uttrykk har du mye å velge mellom fra Envii. Gå for eksempel for en sort fløyelstopp og et par lekre skinnbukser for en trendy og tøff look. Ellers finner du et stort antall fantastiske kjoler, med lekne mønstre, i lett og flagrende stoffer. Om vinteren kan du kombinere disse med en oversized strikkegenser og sorte strømpebukser, da får du et varmt og godt antrekk. Dette merket har klart å finne sin helt unike stil, og du ser en gjennomført bruk av dagens trender kombinert med morsomme mønstre og flatterende passform. Med dette merket får du mer moro inn i garderoben!

Kjøpes ofte sammen med