Katalog

Populære filter
186 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Unn deg litt luksus med MCM

MCM er et merke som har spesialisert seg på reisevesker og tilbehør av kvalitet som hører til på øverste hylle. De kombinerer estetikk og fokus på funksjonell innovasjon. Allerede i 1976 dukket designerne bak merket med sin solide kvalitet opp fra det kreative miljøet i München. Med sin unike sans for stil er de fortsatt i helt i teten av trendy mote innen vesker og tilbehør.

Alltid med et øye for alt det nye, sentrerer MCM fokuset på klassisk design med framtidens materialer, og en stil som kombinerer Vesten med Asia. Luksusen passer alle aldre og kjønn, bare se gjennom kolleksjonen og du forstår lett hvorfor.

Luksuriøse mobildeksler og lommebøker

I en lekker lærimitasjon kan du finne et klassisk mobildeksel med praktiske detaljer, som gjør det uunnværlig. Her er det hull til kameraet og detaljer som gjør det lett å holde i hånden. Her har du også en ekstra lomme til kredittkortet eller førerkortet.

Selv om de fleste bruker mobiltelefonen til det meste, kan det likevel være nyttig med en lommebok til alle kredittkortene og pengene. MCM har flere lommebøker som du bare må se, og som holder solid orden i verdisakene dine.

En global nomade

Nettopp det at MCM har spesialisert seg på tilbehør, som reisevesker og mobildeksler, alt det du trenger til en behagelig reise, med et snev av luksus i hvert design, gjør at de omfavnes av den globale nomaden. Du kan også finne kledelige detaljer som belter og sandaler i kolleksjonen.

Solbriller med lekre detaljer beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler, og samtidig passer de sammen med resten av kolleksjonen fra MCM. Noen kommer også i en helt enkel ramme, der formen på rammen blir det som definerer solbrillene, og som gjør dem skikkelig kule. Det luksuriøse finner du i alle modellene, enten det ligger i den luksuriøse rammen eller den helt enkle som understreker personligheten din.

MCM inkluderer også klær i kolleksjonen sin. Lekre gensere som passer i tidens motebilde, og laget i en kvalitet som gir deg den elegante følelsen av luksus. Du kan også finne gode t-skjorter som passer til den elegante stilen, og som komplementerer det meste i kolleksjonen fra MCM. Eller hva med en høyst moderne hettegenser til hverdags? Fullstendig gjennomført av bomull er dette en av de mykeste på markedet, og med en stor lomme fremme under logoen, er det bare å kose seg med stil. Du trenger ikke å lete lenger etter elegant luksus.