Katalog

Populære filter
1 871 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Only & Sons er perfekt for deg som ser etter tøffe klassikere

Enten du ser etter kule, nye jeans eller noen stilige gensere for å friske opp garderoben, så har Only & Sons alltid et omfattende tilbud. Hos Zalando er vi stolte over å kunne tilby deg et godt utvalg av produktene til dette legendariske merket, slik at du enkelt finner frem til plagg som passer din stil. Hva med en råtøff skjorte i marineblått med sorte striper, som gir deg et avslappet, men likevel elegant uttrykk? Eller noen mørke bukser som passer like godt til jobbfesten som til en tur med venner på byen?

Klær som er tilpasset din unike stil og personlighet

Hos Only & Sons er du garantert å finne noe som passer din personlighet og stil. Du finner blant annet en rekke tøffe jakker som passer perfekt til en rekke forskjellige anledninger. Parkasen som du får i mørkeblått, er et smart valg for deg som trenger noe varmt i byen eller på tur. Denne jakken kommer med praktiske løsninger og moderne materialer som holder deg varm i lang tid. Overmaterialet, som består av bomull og elastan, blokkerer vind og kulde på en effektiv måte.

Videre finner du en smart hette på jakken som kan reguleres med stropper. Parkasen har også et innerfor som holder deg varm, og som kjennes komfortabelt mot kroppen. Du finner flere praktiske lommer på denne jakken, noe som er ekstra smart for deg som trenger en turjakke. Jakken har også en solid glidelås, som tåler det meste. Parkasene fra Only & Sons er laget med en smal passform som sitter fint på kroppen, og passer like godt som den ser bra ut.

Bærekraft og moderne materialvalg

Only & Sons tar bærekraft på alvor og jobber for at bomullen skal komme fra bærekraftige kilder. Som et ledd i det arbeidet jobber selskapet med Better Cotton Initiative, som prøver å minimere utslippene fra bomullsproduksjonen for eksempel. Videre så benytter selskapet moderne materialer som er med på holde utslippene nede.

Når det gjelder å ta vare på dine plagg fra Only & Sons, så er det flere ting som er verdt å huske på. Plagg laget i bomull bør maksimalt vaskes på 40 grader for å unngå krymping. Det er samtidig viktig å unngå tørketrommel, ettersom dette skader plagget over tid. Bleking eller rensemidler er heller ikke å anbefale når det kommer til plaggene fra dette merket.