Katalog

Populære filter
1 412 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Only & Sons er perfekt for deg som ser etter tøffe klassikere

Enten du ser etter kule, nye jeans eller noen stilige gensere for Ă¥ friske opp garderoben, sĂ¥ har Only & Sons alltid et omfattende tilbud. Hos Zalando er vi stolte over Ă¥ kunne tilby deg et godt utvalg av produktene til dette legendariske merket, slik at du enkelt finner frem til plagg som passer din stil. Hva med en rĂ¥tøff skjorte i marineblĂ¥tt med sorte striper, som gir deg et avslappet, men likevel elegant uttrykk? Eller noen mørke bukser som passer like godt til jobbfesten som til en tur med venner pĂ¥ byen?

Klær som er tilpasset din unike stil og personlighet

Hos Only & Sons er du garantert Ă¥ finne noe som passer din personlighet og stil. Du finner blant annet en rekke tøffe jakker som passer perfekt til en rekke forskjellige anledninger. Parkasen som du fĂ¥r i mørkeblĂ¥tt, er et smart valg for deg som trenger noe varmt i byen eller pĂ¥ tur. Denne jakken kommer med praktiske løsninger og moderne materialer som holder deg varm i lang tid. Overmaterialet, som bestĂ¥r av bomull og elastan, blokkerer vind og kulde pĂ¥ en effektiv mĂ¥te.

Videre finner du en smart hette pĂ¥ jakken som kan reguleres med stropper. Parkasen har ogsĂ¥ et innerfor som holder deg varm, og som kjennes komfortabelt mot kroppen. Du finner flere praktiske lommer pĂ¥ denne jakken, noe som er ekstra smart for deg som trenger en turjakke. Jakken har ogsĂ¥ en solid glidelĂ¥s, som tĂ¥ler det meste. Parkasene fra Only & Sons er laget med en smal passform som sitter fint pĂ¥ kroppen, og passer like godt som den ser bra ut.

Bærekraft og moderne materialvalg

Only & Sons tar bærekraft pĂ¥ alvor og jobber for at bomullen skal komme fra bærekraftige kilder. Som et ledd i det arbeidet jobber selskapet med Better Cotton Initiative, som prøver Ă¥ minimere utslippene fra bomullsproduksjonen for eksempel. Videre sĂ¥ benytter selskapet moderne materialer som er med pĂ¥ holde utslippene nede.

NĂ¥r det gjelder Ă¥ ta vare pĂ¥ dine plagg fra Only & Sons, sĂ¥ er det flere ting som er verdt Ă¥ huske pĂ¥. Plagg laget i bomull bør maksimalt vaskes pĂ¥ 40 grader for Ă¥ unngĂ¥ krymping. Det er samtidig viktig Ă¥ unngĂ¥ tørketrommel, ettersom dette skader plagget over tid. Bleking eller rensemidler er heller ikke Ă¥ anbefale nĂ¥r det kommer til plaggene fra dette merket.