Katalog

Populære filter
70 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Føl deg selvsikker i lekkert undertøy fra Gilly Hicks 

Ei Gilly Hicks-jente vet at dagen blir bra når den starter med lekkert og behagelig undertøy. Det du har under klærne dine er minst like viktig for selvfølelsen som de plaggene som du viser frem til verden. Det rette undertøyet gir deg en boost i hverdagen og lar deg møte dagen i full komfort. 

Deilig undertøy gjør underverker for selvfølelse og velvære

Det er noe herlig og frigjørende ved å unne seg luksusen med pent og behagelig undertøy. Lukk øynene et øyeblikk og tenk etter: Hvordan føles det å ta på seg feminint, vakkert undertøy i mykt stoff, i motsetning til de gamle, tjafsete bestemortrusene som du har liggende i undertøysskuffen? BH-er og truser må imidlertid ha mer enn bare et pent ytre. De må sitte riktig og føles behagelige ut mot kroppen. 

Produktene til Gilly Hicks fås i mange forskjellige størrelser og modeller, og det anbefales å bruke litt tid på å finne ut hvilke fasonger som passer best for deg. Bralette eller push-up? Sømløse truser eller blonder? Klassiske blonder går aldri av moten, mens stilrene alternativer i fargen «nude» blir stadig mer populære.

Det anbefales å kjøpe inn en god blanding slik at du har noe for enhver anledning. Blondeundertøy er perfekt når du vil unne deg litt luksus i hverdagen, mens sømløst undertøy er nærmest uunnværlig til stramme klær. Da slipper du måtte irritere deg over at sømmene i undertøyet vises frem som synlige merker på den ellers hotte treningstightsen din.

Kle deg opp fra innerst til ytterst med Gilly Hicks 

Det er ikke lenger slik at undertøyet skal være godt skjult under klærne. Det er superhot å vise frem undertøyet på kreative måter, og Gilly Hicks tilbyr et godt utvalg av BH-er og braletter som fint kan brukes som moteplagg. Du kan for eksempel bruke en svart bralette under en gjennomsiktig bluse neste gang du skal på fest. Du toner ned looken ved å bruke blyantskjørt og et par høyhælte sandaler til antrekket.

Tommelfingerregelen sier at svart undertøy passer best til mørke klær, og lyst undertøy til lyse klær. Da unngår du blant annet at den svarte BH-en lyser gjennom den hvite, fine festkjolen din når du skal ut på byen – med mindre du helt bevisst eksperimenterer med å la blonder og bralette-kanter titte vågalt frem. I så fall kan ulike fargekontraster brukes som et effektivt styling-grep.