Katalog

Populære filter
206 produkter

Cult Gaia - det spisseste av mote fra Los Angeles

Gjør som moteløvinner verden over og nyt mote av utsøkt kvalitet og design i en stil som skiller seg ut. Det er ikke bare kvaliteten som er på topp, men den særegne stilen gjør Cult Gaia til noe helt for seg selv.

Om det er bikini , sandaler, tilbehør eller annet, gjør de utsøkte valgene av materialer og smarte løsninger på klesplaggene at de sitter perfekt og er behagelige. Alt i sortimentet bærer preg av high fashion i ypperste kvalitet og plaggene er skapt for å pryde din garderobe i lang tid fremover.

Inspirasjon og lifestyle

Merkevaren Cult Gaia er en lifestyle, og ikke minst et statement, vel så mye som det er high fashion. Plaggene er designet slik at en forbipasserende alltid vil snu seg og ta en ekstra titt. Vi kan forsikre deg om at du vil falle for de fantastiske detaljene og den elegante utførelsen i disse designerplaggene så fort du ser dem.

Cult Gaia har gått fra å opprinnelig bare produsere accessories til å lage produkter for hele garderoben. Alle produktene er skapt for deg som setter stor pris på eksklusivt design og god kvalitet. Cult Gaia er ikke bare designet for å snu hoder, men designerne bak kreasjonene er også opptatt av balansert eleganse - som de sier selv; god design er ikke over-designet. Alt er kunst og din livsstil med Cult Gaia skal være en fest for både øye og sjel.

Kle deg i levende kunst

Cult Gaia henter sin Inspirasjon fra både naturen og kvinner. Produktene er først skapt som Objet d'Art og deretter transformert til ulike klesplagg, håndvesker og annet tilbehør, slik at etoset om en livlig og fantastisk verden kommer til fullt uttrykk i hvert eneste produkt i deres kolleksjoner.

Bla deg gjennom produktene til Cult Gaia her hos Zalando og ta del i et merke som er tilgjengelig for alle. Du vil garantert finne noen unike og lekre favoritter som vil vare i lang tid fremover.