Populære filter
131 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Enkelt, avslappet og stilsikkert med Faithfull the brand

En blanding av de enkle, rene linjene fra Skandinavia med den varme følelsen i de avslappede vibbene fra Australia. Det er kanskje ikke så vanskelig å se hvorfor Faithfull the brand har blitt et globalt fenomen. Feminin design fra to talentfulle moteskapere fra hver sin ende av verden kommer sammen til et uttrykk som ikke tråkker feil, enten det er hverdag eller fest.

Ideen bak Faithfull the brand kom til verden på Bali, da de to grunnleggerne møtte hverandre i det som kanskje var skjebnen? Kolleksjonene består av plagg til kvinner som er trygge på sin egen stil, men som ikke er redde for å eksperimentere også. Stil handler jo til syvende og sist om å utvikle ditt eget uttrykk, og da er det viktig å ha et best mulig utgangspunkt som en grunnmur til det du konstruerer. Faithfull the brand vet hva som skal til, og leverer sesong etter sesong.

Det ligger i detaljene

For Faithfull the brand er detaljene nettopp det som binder helheten sammen, og bruken av mønstre, sømmer og snitt i de forskjellige kreasjonene er alt annet enn tilfeldige. På den måten binder designerne sammen merket med produksjonen og resultatet sammen med bærekraft. Fordi i moderne stil og for moderne stilikoner, er det helheten som teller.

I en verden som av og til kan drukne i «for mye», er den dempede helheten i Faithfull the brand noe vi alle kan finne noe vi assosierer oss med. Jord- og duse høstfarger sammen med livlige underliggende mønstre, eller lyse og iøyenfallende nyanser sammen med mer diskrete linjer – det er samspillet mellom dem som utgjør det unike fra dette merket.

Allsidige plagg, med kjoler og topper, bluser og skjørt som du kan bruke med så å si hva som helst, hvor som helst, er kolleksjonene som oppstår når ulike sider av jordkloden kommer sammen.

Bli med til fremtiden

Mote og stil står aldri stille, og i en moderne verden gjør heller ikke vi som liker mote og kreative kolleksjoner det heller. Med Faithfull the brand finner du en mer bærekraftig tankegang, der produksjonen og materialene spores og holdes øye med, noe vi i dag forventer av ansvarlige merker i dag.

Enten du er ute etter den nye, lange favorittkjolen eller et skjørt som grunnlag for eksperimentering med stilen din, har Faithfull the brand de feminine og iøyenfallende kreasjonene som trengs til alle slags anledninger, året rundt.