Katalog

Populære filter
185 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Moteriktig kvalitet fra tradisjonsrike Bally

Designerne i Bally lever i den tro at kvalitet snakker for seg selv. Denne troen har de fått fra det mest ikoniske skoparet som ble laget da merket skulle feire 100 år, og som den dag i dag fortsatt baner vei for nye skopar av høy kvalitet. Det gjelder både framgangsmåte og oppskriften på en vellykket suksess. Skoparene er en håndverker verdig.

Nettopp fordi Bally tørr å være annerledes, og alltid designer med fokus på langsiktighet, holder merket en kvalitet som frister deg og meg som har sansen for kvalitet. Og også for deg med blikket for bærekraftige produkter.

Lange, tradisjonsrike røtter gir et eksklusivt uttrykk

At et par sko fra Bally var på Mount Everest, og brukt av det sveitsiske laget da de vant curling i OL, har selvsagt bare vært et stort pluss for merket. Vinnerne har helt klart fått utbytte av sine talenter, og sammen med den gode kvaliteten på både såler og overdeler bidro dette til seier.

Det er ikke bare et par lekre sko du kan finne i kolleksjonen fra Bally. Her er det solid håndverk i lekre vesker og klær. Alt sammen i en nydelig utførelse, som du bare finner her.

En skulderveske fra Bally er som et elegant smykke som løfter antrekket, samtidig som den fyller alle de praktiske funksjonene som du trenger fra en skulderveske med innerlommer og tynt fôr. Her kan du enkelt bære med deg smarte verdisaker, eller du kan velge en større veske for å kunne ta med deg mer når du er på farten.

Bærekraftige Bally

Bally er opptatt av detaljene når de lager sine elegante sko, klær og vesker av høy kvalitet. De bryr seg om hvilke materialer som brukes, og legger tid og energi i design med skreddersydde snitt som hever seg over trender som er døgnfluer, og som derfor kan brukes sesong etter sesong. De går inn for å designe moteriktige produkter som varer.

Bally bruker bærekraftige råmaterialer, samtidig som de bryr seg om naturen. Faktisk så mye at de bidro til å rydde søppel i Alpene, og hde ar etablert et fond for å fortsette å ta vare på naturen.

Derfor kan du enkelt unne deg den luksusen å ha god samvittighet, og bare nyte den følelsen det gir å bære en klassisk kåpe eller en lekker strikkegenser. Skoparene er utviklet i tråd med den naturlige bevegelsen til foten, og stilen er umiskjennelig. Dette er et helt eget uttrykk.