Katalog

247 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Surfemerket Billabong har utviklet seg til å bli verdens mest suksessrike merkenavn for brettsport. Det hele begynte da surferen Gordon Merchant fant sitt surfeparadis på 70-tallet i Burleigh langs Australias Gold Coast. Han slo seg ned langs den 30 km lange stranda med perfekte surfeforhold 300 dager i året. Der forsøkte han å gjøre surfelivsstilen enklere å leve. Skaperen bak Billabong startet med å utvikle smarte løsninger til surfebrettet, blant annet var han den første til å lansere båndet som knyttet surferen til brettet.

Surferinspirert mote til unge

Ikke lenge etter designet og sydde Gordon hjemmelagede shorts solide nok til surfebruk. De ble så populære at Billabong satset internasjonalt allerede tidlig på 80-tallet og har siden den gang hatt stor suksess verden over. Fra å være et rent surfemerke har Billabong utvidet til å bli en anerkjent produsent av casual klesmote for unge aktive menn og kvinner. Kolleksjonene fra Billabong fokuserer på kule tilbehør som belter, ryggsekker, luer og lommebøker — alt designet med tydelige røtter til surfeverdenen. I tillegg har Billabong gjort det stort på yttertøy og tilbehør til snowboard-entusiaster.

I Zalandos sortiment finner du mange produkter fra Billabong både for herre og dame. Du trenger ikke å være aktiv surfer for å ikle deg badeshortsene fra Billabong, eller for å ta på deg en varm hettegenser — et plagg som merket også har spesialisert seg på. Og hvorfor ikke velge en t-skjorte med trykt bølgemotiv neste gang du ønsker å sprite opp klesskapet, eller trenger en stilig gave til en ung mann? Du finner det du trenger av sporty klær og tilbehør i Billabongs kolleksjoner her på Zalando.

Andre har også kjøpt

Shorts

Sandaler

Cargobukser

Sportsbager