Katalog

Populære filter
364 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Surfemerket Billabong har utviklet seg til å bli verdens mest suksessrike merkenavn for brettsport. Det hele begynte da surferen Gordon Merchant fant sitt surfeparadis på 70-tallet i Burleigh langs Australias Gold Coast. Han slo seg ned langs den 30 km lange stranda med perfekte surfeforhold 300 dager i året. Der forsøkte han å gjøre surfelivsstilen enklere å leve. Skaperen bak Billabong startet med å utvikle smarte løsninger til surfebrettet, blant annet var han den første til å lansere båndet som knyttet surferen til brettet.

Surferinspirert mote til unge

Ikke lenge etter designet og sydde Gordon hjemmelagede shorts solide nok til surfebruk. De ble så populære at Billabong satset internasjonalt allerede tidlig på 80-tallet og har siden den gang hatt stor suksess verden over. Fra å være et rent surfemerke har Billabong utvidet til å bli en anerkjent produsent av casual klesmote for unge aktive menn og kvinner. Kolleksjonene fra Billabong fokuserer på kule tilbehør som belter, ryggsekker, luer og lommebøker — alt designet med tydelige røtter til surfeverdenen. I tillegg har Billabong gjort det stort på yttertøy og tilbehør til snowboard-entusiaster.

I Zalandos sortiment finner du mange produkter fra Billabong både for herre og dame. Du trenger ikke å være aktiv surfer for å ikle deg badeshortsene fra Billabong, eller for å ta på deg en varm hettegenser — et plagg som merket også har spesialisert seg på. Og hvorfor ikke velge en t-skjorte med trykt bølgemotiv neste gang du ønsker å sprite opp klesskapet, eller trenger en stilig gave til en ung mann? Du finner det du trenger av sporty klær og tilbehør i Billabongs kolleksjoner her på Zalando.

Andre har også kjøpt

Shorts

Sandaler

Cargobukser

Sportsbager

Billabong er gleden over frihet

Billabong er det velkjente merket for surfekulturen, med de råeste boardshorts og nydelige bikinier. Billabong er et australsk navn på en isolert damm, som blir liggende igjen når vandrende elver skifter løp eller tørker inn, og som navnet da antyder, er det surfekulturen og gleden over vannet som var utgangspunktet for merket.

Tilbake i 1973 ble selskapet dannet av en visjonær skaper og designer av surfebrett, Gordon Merchant, med et sterkt fokus på å dele den magiske følelsen av å «surf the wave» med hele verden. Noe som kommer til uttrykk i de herlige valgene når det gjelder farger, mønstre og design, også nå som merket tilbyr mer enn bare shorts og bikinier.

Opprinnelig så kanskje Merchant for seg en verden der surferne følte seg særlig privilegerte, og heldige, ja som de lykkeligste på jorden – nå har Billabong gått enda lengre og omfavner alle med sans for laidback surfestil og behagelige dager.

Fra sand og surfebrett til ikonisk stil

Fra å ha startet med tanken om å skulle gjøre livet som surfer lettere med blant annet de rette shortsene, har Billabong kjapt begynt å satse internasjonalt, og gradvis føyd til mer og mer casual wear for alle som er aktive og laidback på samme tid, som du kan se her i samlingen av herlige plagg og tilbehør hos Zalando.

I dag får du den herlige looken med både de avslappede klesplaggene, og det som de alltid har hatt fokus på – tilbehøret som behøves for å få et komplett antrekk. Fra luer, til ryggsekker. Og ja, både for ham og henne naturligvis.

Enkelt og greit, for alle som liker det herlige uttrykket til surfeverdenen, eller er en del av det, er det umulig å ta feil med Billabong. En mote for alle unge og eventyrlystne.

For brett og gate, i din stil

Billabong har virkelig vært gjennom eventyret, fra de håndlagde shortsene til brettet, som startet det hele, til de kule hverdagsantrekkene som preger stilen i dag. Velg blant bikinier som er helt fantastiske for stranden, eller sett sammen gateantrekk med surferøtter.

Med Billabong er det lett å ta gleden over hipt og avslappet surfeliver med deg inn i hverdagen, og sette sammen ditt sporty uttrykk, om det er for mann eller kvinne. Merket omfavner det rette ikoniske designet, sammen med de gode og behagelige løsningene som surferne har.

Alt i alt, med Billabong står du fjellstøtt på surfebrettet, og sannelig har ikke også utviklingen gått slik at de samme gode kvalitetene skaper hverdagsantrekk for enhver. Uansett om du behøver akkurat det rette tilbehøret, bikinien eller annet, finner du det her hos Zalando.