Katalog

Populære filter
69 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Eivy - frihet og funksjon

Merket Eivy oppstod som en idé under snowboard sesongen i St. Anton, Østerrike. Den svenske motedesigneren og snowboardkjøreren Anna Vister innså hvor viktig det er å kunne pakkeså lett som mulig, og at plaggene derfor enkelt kan matches. Dermed var forutsetningen satt for å utvide vår oppfatning av multifunksjonelle baselayer tøy.

Drevet av frihet, minimalisme, bærekraft og en slående kombinasjon av mote og funksjon går Eivy merket inn for å gi deg utvalget av tøy som fungerer i flere situasjoner, og yter like bra som det ser ut. Her får du sporty plagg som passer inn der du er, så lenge det skal være casual og stilig på en gang er Eivy et førstevalg for den livlige, moderne og sporty jenta.

Rett form og funksjon, med rett stil

Være seg de behagelige nakkevarmerne, de stilige toppene, eller de lange underbuksene, for å nevne noen, så er alle plaggene like behagelige som de er funksjonelle. Med god passform, og et snitt som gir deg frihet til bevegelse, samtidig som Eivy sine produkter er skapt med bærekraft i tankene, kan man her hos Zalando lett få en ny favoritt for fri utfoldelse, samtidig som plagget og er godt for omverdenen. Oeko-Tex sertifiserte plagg er fri for skadelige stoffer. Det er lett å like Eivy!

Alle Eivy klesplaggene i kolleksjonen gjenspeiler drivkreftene bak merket. Dette er svensk minimalisme og funksjon, kombert med mote og bærekraft. Det er vinn-vinn for alle, om det er i utforbakken eller til å daffe rundt på en lat søndag.

Frihet til eventyr

Pakk lett når du reiser for nye opplevelser, vær en minimalist når du pakker, og la de multifunksjonelle klærne være stjerner i showet. Slik uttrykker Eivy det selv, når de oppfordrer oss til å spare plass i kofferten, og pakke klær fra Eivy som ser like bra ut på snowboard som på afterski. Det skal være multiFUNctional, og selv om det er minimalisme vi snakker om, så stopper ikke det Eivy fra å bruke groovy trykk og herlige former, som lar deg vise deg frem.

Fra topp til tå får du her den fulle kolleksjonen til dine behov. Trenger du videre tips, sjekk ut våre ideer for å matche Eivy med annet tilbehør, for å få den helt rette stilen. Og glem ikke: Du kan gjerne bruke merket utenfor skibakken, noe du raskt vil oppdage er fullt mulig med disse behagelige og stilige plaggene fra Eivy.