Katalog

Populære filter
48 produkter
eljackson
eljackson
eljackson·
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Barts – gleden i artig design

Det hele startet tilbake i 1986, da Bart Koene begynte å selge håndsydde badeshorts på strendene i Saint-Tropez. En av jentene som hjalp ham snurret et stykke stoff rundt hodet for å beskytte seg mot solen, og snart ville folk kjøpe den kule bandanaen. Bart fikk en åpenbaring, og la seg om til å produsere de aller beste hodeplaggene han kunne, og merket Barts ble dermed født.

I dag er det nok mer varmende luer og pannebånd som forbindes med Barts, selv om du ennå vil finne solhatter som del av kolleksjonen, ved siden av varmende fingervotter og mer. Uansett hva det er, så sørger det herlige selskapet fra Amsterdam for å produsere i kvalitet og egen stil. Det er estetisk, det er praktisk, og det lar deg utvide din garderobe med de beste tilbehørene for hode, og hender.

Superkult og unikt for både små og store

Hos Zalando finner alle frem til de herlige og varmende plaggene for hode og hender. Gjerne strikket så tøft at en skulle tro det var fra bestemor, og slående at alle kan utvide stilen sin. Og skulle det være behov for det, finner man også votter med for i tekniske materialer, for de ekstra harde turene i akebakken.

Barts tror på å se trendene som utvikler seg, og å fange øyeblikket i hverdagen. Det er en ren entusiasme i å lage tilbehør som holder deg varm om vinteren, og kjølig om sommeren. Det er et møtepunkt mellom tradisjonelt håndverk og moderne innovasjon. Her får du muligheten til å toppe hverdagstøyet med rett lue, varme fingrene med stilige vanter, eller ta den helt ut med hodeplagg for røffe vinternetter.

En kreativitet og moro som er direkte smittsom

Det største utvalget du vil finne her hos Zalando er luer, fra de klassiske til de moderne, og spenstige utvalg med mønstre som får deg til å trekke på smilet. Det er lett å komme i godt humør med det punchy uttrykket Barts gir oss.

Men, glem heller ikke votter og sokker. Her igjen er det stil, funksjon og design i en herlig kombinasjon for alle. Og sist, skulle det være varmt, finner du flere stilige solhatter i utvalget hos Zalando.

Nyt dagen med en herlig attitude som vist med designet til Barts. Både små og store vil kunne ta snøen med et smil, eller lett la seg avkjøle med de luene og hattene, samt det andre utstyret du finner her hos oss.