Katalog

158 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Keen er et merke som tilbyr gode fjellsko og vandrersko for alle typer terreng og sesonger. Du finner et stort utvalg for dame, herre og barn. Dette er det perfekte merket hvis du leter etter komfortable tursko med god såle, vanntette materialer og stødige støvler.

Gode turer med sko fra Keen

Keen har et stort utvalg av sko som gjør at du kan gå lange, komfortable turer i den fantastiske naturen vi har her i Norge. Du finner modeller med såle laget av polyuretan for god komfort, i tillegg til et design som gir jevnt trykk over hele foten. De tilbyr også fritidssko for høst og vinter, som er stødige og har varmt fôr. Skoene deres er også vanntette med tykke såler i materialer som isolerer godt. For sommeren finnes en rekke gode sandaler som beskytter og er komfortable for lange gåturer. Perfekt merke for deg som har en aktiv livsstil.

Tursko fra Keen med god samvittighet

Ikke bare lager Keen utrolig gode og kvalitetssikre tursko og fritidssko, men de gir også tilbake til naturen. De vil inspirere flere til å dra ut i skog og fjell, og legger mye arbeid i å ikke skade naturen under sin skoproduksjon. De jobber for ansvarlig produksjon og gode arbeidsforhold, og driver en rekke kampanjer og frivillighetsarbeid internasjonalt. Bak hver skomodell finner du designere, ingeniører og friluftslivsentusiaster som legger hardt arbeid i å skape sko for at du skal ha flotte naturopplevelser med godt fottøy. De eksperimenterer mye med nye innovative løsninger og finner stadig nye og bedre måter å designe sko på.