Katalog

Populære filter
1 374 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lindex feirer kvinner i alle former og fasonger

Det var kvinner som var Lindex sin målgruppe i de tidlige dagene, og selv om utvalget har vokst med årene er de fremdeles i fokus hos den svenske motekjeden den dag i dag. Hos Zalando finner du et stort utvalg som vil passe perfekt inn i garderoben.

For dame kan vi blant annet friste med vakkert og komfortabelt undertøy, nattøy, mammatøy, flotte hverdagsplagg og ikke minst tilbehør som vil sette prikken over i-en for antrekkene dine. Lindex er tydelige på at de ønsker å feire kvinner i alle former og fasonger, og målet er at alle kunder skal føle seg på sitt beste i klærne.

Vi har selvfølgelig også plaggene du er på utkikk etter for barnegarderoben, inkludert bodyer og nattøy. Kun det aller beste er godt nok for barna, og med barneklærne fra Lindex er du garantert både enestående komfort, topp kvalitet og flotte design som både du og barna vil elske.

Inspirasjon til motebevisste kvinner

Lindex har opplevd en stor vekst siden de så dagens lys på 50-tallet og er i dag en av de ledende kjedene i Europa. De startet som et undertøysfirma under navnet "Fynd" i Alingsås i Sverige, men er nå en internasjonal motekjede som omfavner en rekke ulike konsepter. Storsatsningen på det internasjonale markedet startet på 2000-tallet, og mot slutten av tiåret kunne de kalle seg en av de største motekjedene i Nord-Europa.

For Lindex er målet er å inspirere motebevisste kvinner på tvers av landegrenser. Med en lang og stolt historie som undertøysbedrift, sitter de på god og bred kunnskap om kvinnekroppen og hva damer virkelig ønsker seg i garderoben.

Som et skandinavisk merke har de ikke overraskende også vært opptatt av å være tro mot den skandinaviske stilen. Dette betyr stilrene og enkle plagg med en moderne feminitet, som virkelig er tro mot ordtaket "less is more". Dette gjør plaggene ekstra anvendelige, slik at du kan mikse og matche antrekkene på din egen unike måte.

Et hjerte for bærekraftig mote

Bærekraft er et annet viktig fokus for kjeden, og de er opptatt av å utgjøre en forskjell for dagens samfunn så vel som for kommende generasjoner. Det utføres klimatiltak i alle ledd i virksomheten, og de jobber mot å være helt klimanøytrale i nær fremtid. I løpet av kort tid vil 100 prosent av materialene Lindex bruker enten være resirkulert eller ha opphav fra bærekraftige kilder.

Også tekstilarbeidernes arbeidsforhold er svært viktig for kjeden, og er derfor et av fokusområdene i løftet om bærekraft. De samarbeider kun med nøye utvalgte leverandører, og har en god dialog med disse for å sikre at de følger etiske retningslinjer hvor arbeiderne er sikre og kvinner er mer likestilte og inkluderte på arbeidsplassen. Du kan med andre ord være trygg på at du handler fra en etisk kjede som tar miljøet og mennesker på alvor.

Du som forbruker kan utgjøre en forskjell ved å velge bærekraftige virksomheter, uten at det betyr at du må ofre den gode stilen. Lindex har det du trenger for å sette sammen det perfekte antrekket, uansett hvilken stil du går for.