Katalog

Populære filter
105 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy Freya til kvinner med B- til K-cup

Finn din favoritt i Freyas utvalg av lekkert undertøy og bikinier. Enten du liker det helt enkle, hverdagslige, har en forkjærlighet til blonder eller kule trykk, så kan du finne undertøy og bikinier i din størrelse i kolleksjonen til Freya. Til enhver anledning, til enhver tid på dagen og til ethvert antrekk. I kolleksjonen finner du undertøy til et allsidig og mangfoldig liv, moteriktig til alle størrelser og i store cuper. I lekre former helt fra en stroppeløs deco til en mer dekkende urban bralette, så er det noe for alle kvinner i kolleksjonene herfra. Bare formene viser feminine forskjeller det er verdt å ta frem, enten du ser etter en enkel bh med trekantform eller du er ute etter mer støtte i en bh med vatterte puter. Finn din favoritt og tilpass den til din smak med detaljer som avtagbare stropper og støttende bøyler. Den feminine stilen til Freya kan være helt enkel til veldig mye, og det er noe for enhver smak i kolleksjonene. Bare se gjennom utvalget av behagelig undertøy og badetøy.

Nyt stranda med Freya

Omgi deg med farge i de stilige badetøy-kolleksjonene fra undertøysprodusenten. Her brukes det livlig print og spennende tekstiler på flere stiler. Bikinier, badedrakter og tankinier i forskjellige former og silhuetter gjør det spennende å finne en favoritt til stranda. Det moteriktige badetøyet er perfekt til en dag i sanden, aktiviteter i havet og bare for å se stilig ut når du slapper av med en drink. Stilen som virkelig satte Freya på kartet, er den klassiske Deco-stilen som er en feminin stil med mye mønster og blomster, og med et stilig snitt som minner mer om 60-tallet. Kvalitetene på tekstilene og materialene som blir brukt, gjør at det lett blir til en favoritt. Badedraktene skiller seg ut med sine feminine snitt, spennende mønstre og vågale farger. Flere av badedraktene har en god støtte for bysten. Velg mellom klassiske høye halser, vanlige utringinger og med myke cuper. Også bikinier kommer i forskjellige former, helt fra den helt enkle trekanten der du kan velge en med tynne puter som former og gir støtte til toppen med eller uten stropper med en dekorativ sløyfe foran. Uten stropper får du mer farge på overkroppen og mindre skille. I tillegg gir det en nydelig, feminin stil til en dag i solen. Heldigvis stopper ikke designerne i Freya der, men har stiler og fasonger som passer til enhver smak. Du finner også klassikeren der stroppene møtes bak nakken i en elegant halter-fasong. Den er veldig fin på og har både god støtte og et lite innebygd løft.

Hold deg aktiv og stilig

Sprint, løp, sving, hopp og bøy deg i avansert idrettsundertøy fra Freya. Du kan yte og samtidig holde stilen med en av de mange støttende sports-bh-ene. De støtter opp med stil, og materialvalget gir en behagelig komfort under treningsøkten. Som en del av Wacoal Europe, er Freya med på bærekraftige materialvalg av høy kvalitet.