Katalog

Populære filter
383 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Napapijri: fra villmark til asfaltjungel

Napapijri kan friste enhver fashionista med friluftsjakker og anorakker som ikke bare er deilige å ha på seg, men som også fremhever din unike smak og personlighet. Merket er nemlig ikke redd for å skille seg ut. Napapijri tar deg med fra villmark til asfaltjungel med stilen i god behold.

Yttertøyet som kan være med deg på reisefot

Napapijri er et italiensk merke med det norske flagget som logo, og navnet kan minne om finsk. Designerne har nemlig latt seg inspirere av eventyr og reiser verden over, noe som reflekteres i de internasjonale elementene i varemerket. Samtidig har de stort fokus på å utvikle funksjonelle plagg som er praktiske i bruk. 

Det banebrytende merket har sin egen autentiske stil, og innovative tekstiler kombineres med moderne elementer. Det resulterer i særegne, men stilige plagg som like godt kan brukes i storbyer som ute i naturen. Mange av jakkene produseres med Thermo-Fibre™, slik at du holder deg både varm og tørr når det nordiske klimaet herjer som verst.

Anorakkene og friluftsklærne er dermed et perfekt valg for både damer og menn som alltid er klare for nye opplevelser, enten det er i nabobyen eller i et land på andre siden av jordkloden. Dårlig vær er ingen hindring når du har yttertøy som er like praktisk som det er lekkert.

Ikoniske plagg og en lett gjenkjennelig stil

Merket har mer å by på enn bare jakker og friluftsklær. Du kan velge blant mange fine plagg og flott tilbehør som sko, bager, t-skjorter og andre praktiske basisplagg. Den smårøffe stilen gjør at du enkelt kan gi antrekket ditt et edgy og urbant preg. Produktene passer dessuten perfekt når du vil vekke beundrende blikk på gaten på grunn av din rå street-style. 

Anorakkene kan for eksempel brukes med skinny jeans, chunky sneakers og store øreringer, og gjerne med en caps på hodet for å fullføre looken. På samme måte kan du bruke hettegenserne sammen med sneakers og skjørt for å skape en spennende kontrast i antrekket ditt. Bruk smykker, vesker, skjerf og luer som siste finpuss for å vise frem personligheten din.

Du kan blant annet gi uttrykk for den mer sporty siden ved deg selv ved å bruke kule rumpetasker i stilige farger. Disse kan brukes på en tur i skogen så vel som på vei til jobb – den praktiske størrelsen gjør at du får med deg mye samtidig som du unngår å bære på store vesker. Ikke vær redd for at den skal kræsje med de urbane plaggene dine – kontraster og motsetninger kan være nettopp det som gjør stilen din unik!