Populære filter
127 produkter

Solbriller fra Dolce&Gabbana er det ultimate tilbehøret

Er du på utkikk etter den siste detaljen som vil sette prikken over i-en på antrekket ditt? Det rette tilbehøret er helt essensielt for enhver garderobe, og designerbriller kan transformere ethvert gjennomsnittlig antrekk til en look som er catwalken verdig. Hos Zalando finner du et stort utvalg solbriller fra Dolce&Gabbana, og du vil garantert finne brillene som passer din unike stil.

Vi har solbriller til både dame og herre, og samtlige modeller gjenspeiler luksusen, detaljrikdommen og elegansen merket er berømt for. Her finner du iøynefallende og moderne modeller som sørger for at du skiller deg ut uansett sted og anledning, men også enkle og klassiske modeller som fremhever den elegante stilen din. Uansett hvilken look som ligger ditt hjerte nærmest, har vi de perfekte brillene for deg.

Med et par designerbriller av høy kvalitet har du det perfekte tilbehøret, og brillene kommer selvfølgelig med et slitesterkt etui slik at de kan ligge trygt i vesken eller sekken når de ikke er i bruk. Nå gjelder det bare å krysse fingrene for at solen bestemmer seg for å glimre med sitt nærvær.

En solbrille for enhver stil og ansiktsform

Enten du søker et par stilrene solbriller som kompletterer den sofistikerte stilen din, eller ønsker en dristig look som får folk til å snu seg etter deg på gata, vil du garantert finne det perfekte paret her hos Zalando. Pilotbriller er for eksempel perfekte for deg med rundt ansikt, men også modeller med skarpe kanter og geometriske former passer godt for denne ansiktsformen. Dersom du har et firkantet ansikt, vil pilotbriller og runde briller være en god match. Ovale ansikter kler de aller fleste brilleformer, men du må fremdeles være bevisst på at de ikke blir for store. Å velge for store briller er en klassisk feil mange begår. Til et hjerteformet ansikt kan vi spesielt anbefale cat eye-solbriller, da de vil fremheve kinnbena.

Solbrillene kommer i en rekke ulike materialer og med flere forskjellige filterkategorier. Materialene på innfatningene spenner fra metall til acetat og kommer dessuten i et stort utvalg farger og mønstre. Du har også valget mellom mørke glass, medium glass, lyse glass og fargegradering. Vi har til og med solbriller med «Dolce&Gabbana» trykt på brilleglasset.

Ekte italiensk håndverk

Historien til det italienske motehuset Dolce&Gabbana kan spores tilbake til året 1985 i Legnano i provinsen Milano. Grunnleggerne av motehuset er også hoveddesignerne hos merket, nemlig Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De møttes i Milano i 1980 hvor de begge var designere for samme motehus, og et par år senere var deres eget motehus en realitet.

Luksusmerket er en favoritt blant kjendiser og stilbevisste personer. På grunn av den store etterspørselen har motehuset i dag underavdelinger verden over, og solbrillene er uten tvil et av deres mest populære produkter.

Italiensk håndverk er kjent for å være stilfullt og ikke minst av enestående kvalitet, og solbrillene fra Dolce&Gabbana er intet unntak. Det er en investering du ikke kommer til å angre på.