Katalog

Populære filter
151 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på jakt etter sko med god kvalitet og et rikt fargeutvalg? Da er Billi Bi merket for deg. Billi Bi tilbyr lekre og sporty sko til enhver anledning. Skoene er laget av italiensk kvalitetsskinn som holder år etter år.

Danske kvalitetssko med italiensk inspirasjon fra Billi Bi

Allerede i 1936 startet den danske familiebedriften å produsere barnesko i en stall i København. Fokuset lå på å finne det ypperste av lær, for å skape flotte og slitesterke sko. Litt senere utvidet de med klassiske damesko inspirert av italiensk design. Bedriften har alltid etterstrebet kvalitet, kreativitet og godt håndverk, og de første skoene kan du nå se på Brede Museum i Danmark. Barnebarnet brakte nye ideer inn i selskapet, noe som førte til utviklingen av Sub-brandet Billi Bi, som i dag har vokst til å bli familiebedriftens største suksess. Selve navnet Billi Bi kommer fra favorittretten hans; Fransk Muslingsuppe.

Finn Billi Bi sko til alle anledninger hos Zalando

I dag er Billi Bi synonymt med trendy og edgy sko av høy kvalitet, og hele utvalget av kolleksjonen finner du på Zalandos nettbutikk! Så hvorfor ikke benytte anledningen til å klikke hjem et par nye lekre sko i dag? Enten du vil utvide garderoben med joggesko, ballerinasko, høye eller lave sandaler, cowboystøvletter, loafers, slippers, klassiske pumps, støvletter, ankelboots eller gummistøvler så har Zalando et bredt utvalg av Billi Bi sko.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool