Populære filter
363 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kule kids trenger kule klær, og nettopp derfor trenger vi Boss Kidswear. Sofistikerte dresser for barn får poden til å fremstå som en selvsikker verdensborger, samtidig som de komfortable hverdagsplaggene lar aktiv lek og råflott barnemote gå hånd i hånd. Enten du er på jakt etter edgy treningsjakker, skjønne bodyer eller elegante cardigans, la barna være sjef over egen stil med kolleksjonene til Boss.

BOSS Kidswear

Selv små moteløver har sterke formeninger om smak og hva som er kult. Fra spennende eventyr i skogen til store begivenheter, den klassiske stilen til Boss omfavnes i råflotte barnekolleksjoner. Uansett hva dagen bringer, sørger Boss for at barn i alle aldre er klar på null komma niks. Fra pysjer og dresser til de aller minste, til sneakers, blazere og bukser til junior, det er bare å la poden få utforske personlig stil og praktisk mote. Yttertøy med teknisk stoff beskytter godt mot vær og vind, mens jerseygensere med print lar deg tilpasse garderoben etter podens smak og behag.

Funksjonell, men kul barnegarderobe

Når du først er i gang med å oppdatere garderoben til poden, kan det lønne seg å se over hva mer du trenger. De vokser utrolig raskt, og før du vet ordet av det er det på tide å kjøpe nye joggesko, regnklær, yttertøy eller luer atter en gang. Planlegger du litt fremover og holder oversikt over hva du har, sparer du deg for frustrasjoner på travle morgener når det gjelder å få barna klar i en fei. Få ting er mer frustrerende enn å plutselig oppdage manglende votter og gummistøvler som lekker, når du har dårlig tid. Matcher du tilbehøret med den råflotte stilen til Boss Kidswear, har barna en garderobe som er enkel i bruk, men samtidig lyser ekte stil lang vei.