Katalog

Populære filter
53 produkter

Behagelig og stilig med Nike SB

Her hos Zalando finner du alt du trenger for å oppnå den perfekte stilen med Nike SB. Enten du bare trenger den siste avgjørende detaljen eller du er på utkikk etter å oppdatere garderoben, så finner du plagg og tilbehør som lar deg perfeksjonere både trening og stil.

Gå for en unisex hoodie i klassisk svart for å holde maks komfort og stilen på topp hele dagen. Topp antrekket med en herlig beanie i en gøy og sprek farge, eller sett prikken over i-en med en nøytral lue som passer til alt.

For det perfekte grunnlaget kan du gå for et par klassiske Nike SB-sko, som tar ethvert antrekk fra OK til perfeksjon. Velg deg en sko som komplimenterer resten av fargene i garderoben din, eller gå for det fargerike paret som viser selvsikkerheten din.

Fra hverdag til spesielle anledninger med venner

Det er ikke til å stikke under en stol at Nike SB gir den perfekte hverdagslooken, men med noen få justeringer kan du også lett gå fra casual til en herlig kveld ute med venner.

Hva med en unisex skjorte i en ordentlig statementfarge som passer like bra til jeans som til under dressjakken? Eller kanskje et par med Nike SB sneakers, som lar deg ha personligheten din i behold når du går fra hverdag til fest?

Alt handler om presentasjon, og med Nike SB kan du tilpasse hvert antrekk til hver anledning, og alltid være deg selv.

Spreke prints og blanke ark

Med Nike SB finner du plagg som passer til deg og din stil, uansett om du elsker å vise personlighet gjennom grafikk eller nøytrale farger som lar deg skinne selv.

Her hos Zalando finner du uansett noe som passer i garderoben din, og ikke minst til personligheten din, enten det er plagg med humor eller stilfulle rene linjer.