Populære filter
242 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lev livet utendørs med Jack Wolfskin

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av klær og tilbehør fra Jack Wolfskin. Dette er et merke spesielt designet for deg som trives best utendørs, enten det er ordentlig friluftsliv og fjellturer som gjelder eller om du foretrekker å holde deg innenfor byens grenser – her er det noe for alle og enhver.

Jack Wolfskin har også produkter som egner seg like godt på sofaen som utendørs. Sjekk for eksempel ut deres herlige fleecegenser av polyester, ull og polyamid. Denne genseren har også hette og glidelåskrage, noe som definitivt gir et ekstra nivå kos på late dager. Strammesnorer i hetten gir god beskyttelse mot vær og vind dersom du omsider tar turen ut.

Dersom du skal bevege deg gjennom byen i vår- og høstmånedene kan en fleecejakke uten fôr være et perfekt valg for deg. Den ekstra lange passformen og den høye kragen gir ekstra komfort, samt varme på kjøligere høstkvelder.

Gå vinteren i møte

Med klær fra Jack Wolfskin, som du finner her hos Zalando, kan du finne plagg som virkelig tillater deg å ønske vinteren velkommen. Hva med en herlig dunjakke, med ekstra lang passform og hette? Denne jakken er perfekt for urbant friluftsliv, og passer utmerket med både jeans, kjoler og skjørt.

Dersom du skal traske gjennom snøen trenger du et par gode vinterstøvler, og det finner du også her i vårt store utvalg av produkter fra Jack Wolfskin. Velg deg for eksempel et par med antiskli-teknologi. Med disse skoene på føttene blir det lettere å holde deg på beina når bakken blir glatt og isete.

I tillegg til dette finner du i vårt utvalg lett fôrede fjellsko som kan ta deg gjennom skog og mark på vei til toppen. De passer perfekt sammen med et par friluftsbukser i softshellmateriale. Blandingen av polyester og elastan gir deg god bevegelsesfrihet oppover fjellsidene og gjennom skogens stier.

Det er tilbehøret som utgjør forskjellen

Du kan ha den beste jakken og den mest komfortable buksa som finnes, men hvis du ikke har de rette vottene som holder hendene dine varme, eller dersom sekken din sitter ubehagelig på ryggen, spiller det ingen rolle.

Her hos Zalando finner du tilbehør fra Jack Wolfskin som kan utgjøre den store forskjellen. Hva med et par fleecehansker til barn, eller en stilig ryggsekk som er perfekt for tur i både by og skog?

Uansett hva du velger kan vi forsikre deg om at med klær og tilbehør fra Jack Wolfskin vil du ha både stil og komfort på plass. Se gjennom det store utvalget her hos Zalando, og velg dine nye favoritter.