202 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jack Wolfskin er et friluftsmerke for sko, tilbehør og klær til alle som synes at livet er best ute. De slitesterke produktene er tilgjengelige for barn, damer og herrer, og sørger for at du kan utforske fjell og mark med innovative plagg som tåler nordiske forhold. Nyskapende teknologi kombinert med stilsikkert design, gjør Jack Wolfskin til en sikker favoritt.

Jack Wolfskin - en pålitelig turkompis

Produkter fra Jack Wolfskin er lette å gjenkjenne, takket være logoen med bjørnepoten. De populære produktene fås i alt fra klær, slitesterke jakker, solide tursandaler og praktiske støvler, behagelige ryggsekker og trendy sportsvesker. De er like praktiske på tur rundt i byen som på fjellet. Det er ingenting som tar knekken på utforskertrangen som våte klær og gnagsår på hælen, og derfor står forskning og funksjonalitet i fokus for Jack Wolfskins produkter. Enten du skal på små eller store eventyr, er Jack Wolskin en pålitelig turkompis under alle forhold.

Trendy friluftsliv med Jack Wolfskin

Ikke bare skal klærne og utstyret være så funksjonelt som overhodet mulig, de skal også se bra ut. Villmarksklærne sørger for at du ser ut som den eventyreren du er, samtidig som et godt utvalg av urbane, praktiske klær sørger for du kan bevare en sportslig stil i hverdagen. Det er ikke bare på fjelltoppene det er viktig å holde seg varm, norske vintre kan være like utfordrende om du ønsker å komme deg tørrskinnet til busstoppet. Lekre softshelljakker, fargerike T-skjorter og elegante kåper er bare en smakebit av hva Jack Wolfskin har å by på.

Andre har også kjøpt