Katalog

Populære filter
18 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Innovativ harmoni - en evolusjon innen canvasjoggesko av Pompeii

De fire mennene som står bak merket Pompeii hadde en visjon om å skape en allsidig sko – en som kunne fungere til alt: I hverdagen, til festligheter, på jobb, på skolen og på handleturen. Dette har de utvilsomt oppnådd! Med en perfekt balanse av harmoniske jordfarger og nydelige pasteller har Pompeii bygget seg opp et unikt varemerke innen joggesko av canvas.

Spekteret av modeller er smalt, men til gjengjeld er fargekombinasjonene mange. En pastellfarget gummilignende såle mot en jordfarget overdel er en slående vakker kombinasjon. Topp dette med lysebrune lisser av imitert skinn og vi har en sikker vinner.

Med en rundet skotupp og flat såle, og uten noe unødvendig dilldall, har joggeskoene en forfriskende diskré utforming. Med sin særegne bruk og sammensetning av farger, taler skoene likevel ydmykt for seg selv. Skoene til Pompeii er lett gjenkjennelige og har et perfekt smart-casual uttrykk som passer til det meste!

Bærekraft med tanke på fremtiden

Det er tydelig at Pompeii har en god forståelse for bærekraft. Flere av skoene er fremstilt av 50 til 70% økologiske materialer, hvilket i realiteten vil si at Pompeii er med på å redusere H2O-forbruket med opptil 99% sammenlignet med merker som bruker den vanlige fremstillingsmetoden. Det er noe som gjør godt for samvittigheten når du drar kortet.

Pompeii har mål om å redusere sine utslipp med 50%, i tillegg til at de tilbyr sko som er 100% veganske.

Tidsriktig, inkluderende og kjønnsnøytralt

Pompeii er et inkluderende merke som holder seg til samme design uavhengig om du er mann eller kvinne. Joggeskoene er kjønnsnøytrale og kommer i de fleste størrelser. Enten du liker å gå med skjørt eller bukse, vil et par Pompeii joggesko uansett være et stilsikkert og bærekraftig tilskudd til din garderobe.

Det er også verdt å bemerke seg at canvasjoggesko fra Pompeii ligger på den billige siden av prisskalaen, og på den måten inkluderer de enda flere mennesker.