Populære filter
136 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fabienne Chapot for den fabelaktige kvinnen

Med nederlandske Fabienne Chapot får du noe helt spesielt, for hun designer og produserer kun hva hun selv vil ha. Denne oppskriften gir et merke som både er funksjonelt og lett å ta i bruk, samtidig som det er strålende vakkert.

Det er ikke rart at merket, som ble startet i Amsterdam i 2006, kjapt tok sin plass på motemarkedet. I dag bæres artikler herfra av stjerner, modeller og fashionistas over hele verden.

Med et herlig utvalg av klær for den moderne kvinnen, fra bluser til bukser og naturlig nok kjoler i alle former, er de ulike plaggene alltid gjenkjennelige takket være sin særegne vri. Her domineres klesplaggene av fantasifulle ideer, som ulike spennende fargekombinasjoner og trykk, samt også en direkte leken tilnærming til materialene.

Smilende og lett med klær fra Fabienne Chapot

Artiklene du finner her hos Zalando rent utstråler en lett og livlig glede over livet og verden. Ulike snitt flatterer og passer enhver figur, og luftige stoffer gir deg full behagelighet gjennom dagen.

Det er et herlig valg av materialer i klærne fra Fabienne Chapot, som sikrer komfort dagen lang. Fra bomull til mesh til polyester, det er noe for enhver smak. O, ja, den samme komforten går naturlig nok inn i fottøyutvalget.

Det er litt bohem, litt glamour og alltid komfort. Så du kan finne de rette antrekkene til å fylle opp garderoben med. Enten det er for ferie eller hverdag. Det er opp til deg – med Fabienne Chapot er du alltid godt kledd med et smil.

En glede med miljøvennlige klær

En annen av fordelene med å kjøpe Fabienne Chapot-klær er at du handler fra en bærekraftig produsent. Med mye av utvalget laget av resirkulerte materialer, støtter du opp om en produksjon der utslipp er minimert, og med dette er grunnlaget satt for en mer bærekraftig fremtid.

Fabienne Chapots klær og sko er enkelt og greit helt perfekte for alle som liker å smile hver dag, og for deg som liker å ta vare på vår omverden. Nevnte vi at de fleste syntetiske fibrene som brukes av merket er laget av resirkulert polyester?

Så, sørg for at alle øyne er rettet mot deg med Fabienne Chapot-klær, og få mest mulig ut av stilen din med Fabienne Chapot-kolleksjonen av dameklær hos Zalando. Velg fra et stort utvalg av design og farger, som vil passe sømløst inn i garderoben din uansett årstid. Med produkter til alt fra vår til vinter er du klar for året som kommer.