Katalog

Populære filter
401 produkter

Marc Cain med kreative og innovative design

Marc Cain er et internasjonalt motemerke, grunnlagt av Helmut Schlotterer i 1973. De har dermed omfattende erfaring innen bransjen.

De er et motemerke som er opptatt av å kombinere kreativitet og innovasjon med eleganse, da for å oppnå en følelse av eksklusivitet blant utvalget deres. Du kan derfor forvente å finne frem til stilsikre og sofistikerte plagg. Det er flere unike mønstre, fasonger og farger blant utvalget.

Kolleksjonene kjennetegnes av moderne, klassiske og fargerike plagg. Dette på bakgrunn av deres fokus på at du skal føle deg vel her og nå. Det er meningen at du skal kunne finne noe som gjør deg mer selvsikker, modig og nysgjerrig – tre gode egenskaper når du tenker på å kombinere med det du har i garderoben din. Det går ut på at du endelig får skape ditt eget uttrykk ved hjelp av noe fra dette kvalitetsmerket.

Bærekraftige utvalg fra Marc Cain clothing

Marc Cain clothing velger å gå for fuskepels av høy kvalitet, og regnes derfor som et pelsfritt merke. Det brukes kun sertifiserte fjær og dun som materialer, fra Responsible Down Standard. Blant resirkulerte materialer kan finnes både bomull og polyester, som også brukes i produktene deres.

Overskuddsenergi gjenbrukes gjennom varmegjenvinning under produksjonen. Dampen som generes av dampkjeler kondenserer til varmt vann, og brukes til å varme opp vann i bygninger ved hovedkvarteret. Avtrekksluft fra ventilasjonsanleggene gjenbrukes også til varmegjenvinning, slik at det kreves mindre energi.

Bærekraftige produkter blir blant annet merket med Rethink Together, som viser til en gruppe produkter som regnes som fullt ut bærekraftige. Det er for at du som kunde direkte skal kunne se at produktet er laget av bærekraftige materialer.

Antrekket som skiller seg ut

For å skille deg litt mer ut i hverdagen, har du flere alternativer å se på fra deres store utvalg. Du kan gå for en bluse med morsomt trykk, sammen med blazeren og dressbuksen bare for å skille deg ut. Kanskje du kan gå for helskårne jeans til helgen, med en fin skjorte og kåpe.

For spesielle begivenheter, kan du velge en lengre kveldskjole med høye hæler og en liten håndveske som matcher resten. Du kan også gå for en elegant kåpe over kjolen om det er kjølig.

Ved kaldere værforhold, slår det aldri feil med en strikkegenser og et par chinos med hvite joggesko. En lang boblejakke setter prikken over i-en til antrekket ditt. Det gir en romslig, men også uformell stil.