Katalog

Populære filter

Forny deg selv med et par Fiveunits bukser

Dette skandinaviske merket har spesialisert seg i damebukser, og utfordrer moten på en ny måte. De streber etter å lage bukser av ypperste kvalitet som varer, med gjenbruk i tankene når de velger materialer. Buksene som selger mest er de som har bevist verdien sin i vask etter vask, dag etter dag, på tvers av sesonger, anledninger og trender.

Med en grenseløs lidenskap for bukser blir de aldri lei av å designe, teste og tilpasse hver eneste stil, for at du skal kunne stole på at din bukse fra Fiveunits vil passe deg perfekt. Designerne har tatt utfordringen med å tilpasse bukser og jeans slik at de passer de fleste, og selv om det høres enkelt ut, er det ikke alltid det. Det er denne utfordringen designerne jobber med dag etter dag, siden merket ble etablert i 2008.

Bærekraftige, varige materialer hos Fiveunits bukser

Med enkle blandinger som bomull, polyester eller nylon og elastan, former designerne snittet i buksene til en elegant passform, og hvis du følger vaskerådene så holder buksene i lang tid. De behagelige tekstilene gir deg en bevegelsesfrihet, som gjør at buksene fort blir til favoritter som sjelden blir hengende i klesskapet.

Detaljer som smarte lommer og vri i snittet er med på å gi liv til de bærekraftige, varige materialene på en fiffig måte, og buksene er kledelige til de fleste anledninger, både til hverdags og fest. Skjulte glidelåser, eller glidelåser som vises er bare noen av de detaljene som designerne leker seg med. Bare se på de smarte sidelommene, og sømmene langs bena når du skal velge deg en favoritt. Her er det lett å finne sin personlige favoritt blant de forskjellige løsningene.

Fiveunits - fra dressbukser til jeans

Nettopp fordi designerne fokuserer på å lage stilige, smarte bukser til enhver anledning, kan du trygt utstyre deg med flere par Fiveunits-bukser i garderoben. Her finner du alt fra dressbukser til jeans, alle med et snitt som passer til et stilig antrekk, enten du skal på jobben, i selskap eller bare skal slappe av.

Buksene lar seg enkelt kombinere med stilige støvletter eller kule joggesko. Dermed er du kledd til enhver anledning. Ta på en kledelig dressjakke til, eller en fin bluse. Mulighetene for å kombinere er utallige. Her kan du velge mellom smale og vide ben, mellom korte og lange bukser, til din egen dynamiske stil. Disse klassiske buksene lar deg være akkurat den uavhengige, fasjonable kvinnen som du er, både til hverdags og til fest.