Katalog

Populære filter
131 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Stilig og tidløst med LOIS jeans

Som de aller første europeiske jeansene som erobret verden, etablerte LOIS jeans seg på det tidlige 60-tallet og blomstret i de første tiårene etter det. Omtalt som sexy og ikoniske jeans med et spansk temperament, forstår du at LOIS jeans fortsatt er et ledende motemerke i verden.

LOIS jeans ble raskt populære blant moteikoner og artister, og ble fort et må-ha-plagg på dansegulvet. Her leter designerne etter den perfekte balansen mellom komfort og stil, og finner det som ungdommen mener er den perfekte passformen.

LOIS jeans har en herlig historie på motehimmelen, men de ser også fremover. Noe som du lett ser i deres seneste kolleksjoner. Med en base i Amsterdam hedrer de fortsatt skredderne i Spania, og selv sier de at det er kjærlighet i hver eneste bukse fra LOIS.

Stilige jeans med en behagelig passform

Med en blanding av bomull og litt elastan sitter LOIS jeans godt. Det er en behagelig passform på alle modellene, enten du velger deg en bukse med rette ben eller en med litt sleng. Modellene kommer med høy, middels eller lav midje, alt etter hva du liker og hva som passer best til deg.

De karakteristiske baklommene har et sydd mønster i kjente sømmer og logoen tydelig plassert, noe som gjør alle LOIS-modellene lett gjenkjennelige. Og det med god passform og solid stil.

Se og bli sett

Lange, korte, capri og shorts. Du finner dem i alle lengder og i forskjellige former til forskjellige figurer. Mørke eller lyse, blå, hvite eller svarte. Her kan du finne akkurat de kule LOIS jeansene som passer til deg.

Selvsagt lager LOIS mer enn jeans, og du kan finne skjorter av denim som passer til de forskjellige jeans-modellene, eller deilige collegegensere. Du finner også hele dresser og jumpsuits fra dette populære merket, i tillegg til lekre dongerijakker i et klassisk, tidløst snitt.

LOIS jeans passer både til hverdags og til fest, og de er såpass behagelige å ha på at du mer enn gjerne flytter inn i en av dem når du finner favoritten din. Den myke denimen har lommer du kan gjemme hendene dine i, og skjult glidelås eller knapper i gylfen. Enten du velger et tettsittende par eller du går for en løs modell, vil du nyte godt av det spanske skreddersydde håndverket. Det er helt klart at LOIS erobret verden og er kommet for å bli. Det er bare å finne frem til favoritten din.