Katalog

91 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

LOIS Jeans for den lekne kvinne

LOIS Jeans er som skapt for den som liker å bevege seg, og har mottoet «our jeans know how to move». Dette er fargesprakende bukser som passer til gøyale aktiviteter!

Komfortable og fine bukser i flere farger og stiler

LOIS Jeans tilbyr et sortiment bestående av bukser i flere modeller. Her finner du alt fra tettsittende bukser og kortebukser til bukser med høyt liv og slengbukser. Finn en bukse som passer til anledningen, for eksempel en rød jeans med sleng, fine joggesko og en hvit t-skjorte til et venninnebesøk.

Jeans passer til flere anledninger og det finnes mange forskjellige typer. Det er for eksempel anvendelig med en mørkeblå jeans til shoppingturen, mens en farget jeans med sleng kan passe til en festlig anledning. Eller hva med en kort bukse til en sommerlig anledning? Med LOIS Jeans vil du alltid se stilig ut.

Gjør deg klar for fest i en av merkets fargerike jeansbukser i ulike modeller. Her er det bukser for enhver dame som ønsker en stilig look – match med en stilsikker topp og voliá er antrekket koplett.

Klær med temperament siden 1962

Det populære merket er opptatt av klær som skaper glede – hva med svart kort bukse sammen med en lett hvit topp til en festlig anledning? Finn en lekker hvit bukse til bursdagsfesten sammen med en lys bluse. Accessories er en viktig del av antrekket, og du bør derfor også finne en veske, hatt eller belte til discofesten.

Det er så mye man kan gjøre ut av en festlig bukse – finn for eksempel en lekker gul jeans som tiltrekker alles oppmerksomhet og match med en hvit bluse og fine sko. En jeans passer også sammen med en kul veske for å gi et flott statement – gjør noe mer ut av antrekket og finn en personlig stil.