Katalog

Populære filter
144 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Munthe - mote gjennom tidene

Det danske merket Munthe er etablert i 1994 av Naja Munthe, med base i København. Munthe designer klær til den feminine, nordiske, kule og avslappede kvinnen. Klær som passer til hverdag og de større anledninger.

Merkevaren Munthe har utviklet seg gjennom tidene, siden sin oppstart med prestisjefylte motepriser og internasjonal anerkjennelse. Merket er kjent for sine unike detaljer og gjennomførte design, som preger hver av kolleksjonene. Utformingen byr på alt fra rå til dekonstruerte elementer som utgir en fin kombinasjon. Dette er igjen kombinert med en fin dose eleganse og raffinerte elementer. Noen av disse tingene uttrykkes gjennom kjolene som har skarpe snitt, unike trykk og løsere passform.

Her kan du dermed forvente deg unike kleskolleksjoner med kreative ideer som tydelig uttrykkes gjennom plaggene i Munthe. Inspirasjonen hentes fra hele verden, forskjellige miljøer og fra kunstneriske uttrykksformer.

Eleganse til hverdags

Den skandinaviske naturen gjenspeiles i designet med bruk av dype farger og rolige silhuetter, som du kanskje kjenner til. I tillegg kombineres det med unike trykk og detaljer som du ikke vil gå glipp av.

Det fine med kolleksjonen er at du blant utvalget finner noe som kan passe like fint til en fest som på kontoret. Dette er jo hele sjarmen med merkevaren, at de samme klærne kan brukes til både fest og hverdag. Det gjør at merket allsidig, ikke minst spriter klærne fra Munthe opp dagen din. Du kan kombinere Munthe sitt kreative uttrykk med det du allerede har i garderoben din. Deriblant kombinere et enkelt antrekk med lekre øreringer eller en fargerik veske. Alt etter hva som passer din personlige stil.

Med en dempet stil kan du gå for en kjole eller bluse i en mer nedtonet farge. Dette kan du fint kombinere med joggesko, som gjør antrekket enda mer uformelt.

Mye å velge

Noen av materialene som brukes er bomull og polyester, som begge gjør klærne behagelige å gå med. Det er dermed mye å velge mellom, avhengig av hva du liker når det gjelder både materialer og passform.

Munthe er et kreativt merke, der du kan velge mellom mange stiler, farger og modeller, ofte inspirert av kunst, design og arkitektur. Så her kan du være kreativ og gå for noe nytt og spennende.

Avhengig av dagsform og smak, kan du velge passform – om du liker det mer tettsittende eller en løsere modell. Uansett er Munthe designet for den feminine og moderne kvinnen, med materialer som gjør plaggene behagelige og lekre på samme tid.