Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
Mønster
362 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det danske designmerket mbyM skaper feminine, men edgy klær, som karakteriseres av en unik og tidløs stil. Kombinasjonen av delikate og røffe detaljer gir antrekkene en særegen look, samtidig som de gjør nyskapende mote om til elegante dameklær. Iøynefallende skjorter, myke gensere og klassiske kåper er bare noen av godbitene du har i vente fra det sprudlende og spenstige merket mbyM.

mbyM - urban mote og tidløs design

Klær fra mbyM domineres av nøytrale og klassiske farger, og det er nettopp dette som gjør de stilfulle klærne så perfekte for enhver garderobe. Vakre snitt og kule detaljer sørger for at klærne beholder sin individuelle, rå stil, samtidig som de kan styles både opp og ned med forskjellig tilbehør. Toppene gir en avslappet look med jeans og shorts, samtidig som kombinasjonen med fargerike skjørt og store øredobber gjør deg festklar i en fei. Sommerkjolene kan brukes til hverdags med sandaler, eller pumps og blazer for finere anledninger.

Utforsk stilen din med mbyM

En av grunnene til at vi elsker de klassiske klærne med attitude, er at de er perfekte når du skal style antrekket etter din personlige stil. Klær fra mbyM lar din unike personlighet og smak skinne gjennom, slik at du kan skape ditt eget, spesielle moteuttrykk selv til hverdags. Enten du elsker romantikk eller ønsker en mer elegant look, gir byM deg klær av høy kvalitet til overkommelige priser. Har du noen velutvalgte plagg fra dette danske designmerket på lur, har du alltid noe du kan gå med.

Andre har også kjøpt