Katalog

Populære filter
287 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

mbyM – urban og tidløs mote for kvinner

Danske motehus har slått seg opp og gjort stor suksess, og mbyM er intet unntak. Det danske designmerket ble etablert tilbake i 2003. De har fokus på tidløs mote for kvinner, som er både feminin og original.

Med sitt unike skandinaviske design, øye for detaljer og nydelige snitt, byr mbyM på slående kolleksjoner, med trendy mote for kvinner. Plaggene blir designet med mål å være både moderne og trendy, noe som gir deg mange valgmuligheter, og byr på mote som kan brukes sesong etter sesong, år etter år.

mbyM sine kolleksjoner består av både nøkkelplagg og statement pieces, som spriter opp garderoben din. Enten du er på jakt etter en ny favoritt-blazer til jobben, eller en lekker kjole til bryllupet, har mbyM noe som passer for deg.

Lekende lett mote for kvinner

Unge som eldre vil kunne føle seg både flotte og lekre i kreasjonene fra mbyM. Plaggene er designet i komplimenterende snitt, og passer til enhver passform. Komforten er ivaretatt, og plaggene er like lette å ikle seg som de er å kombinere med din personlige stil.

Nøkkelplagg som bukser med rette ben, topper med korte og lange ermer og skjørt som går til både knærne og anklene, er en viktig del av mbyM sine kolleksjoner – og en viktig del av kvinners garderobe. Noen foretrekker kanskje bare bukser, mens andre vil ha flere ulike skjørt og kjoler å velge mellom.

Uansett hvilken kategori du plasserer deg selv i, kan du med trygghet velge mbyM neste gang du skal oppgradere garderoben. Med sitt rike utvalg av både feminint, praktisk og edgy, skal det godt gjøres å ikke finne en ny favoritt.

Ny garderobe med mote fra mbyM

Å kjøpe inn nye klær, og oppgradere både garderobe og personlig stil, er både morsomt og utfordrende. Hos Zalando finner du et bredt utvalg fra mbyM sine nyeste kolleksjoner som hjelper deg på veien.

Med et stort utvalg av både farger, mønstre og fasonger, kan du mixe og matche ulike inntrykk og fasonger for å skape noe helt eget og unikt som passer akkurat deg. Kombiner en joggebukse med høye hæler og blondetopp, a-line skjørt med sneakers og blazer, eller shorts og skjorte med flate sko.

Når det kommer til kvinner og mote, er det ingen regler – her kan du gjøre slik du selv vil. Og uansett hvilken kombinasjon du trekkes mot, finner du moteklær som passer inn her hos Zalando.