Katalog

Populære filter
180 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hverdagens motetøy for barn og ungdom med Grunt

Fra Danmark kommer en eksplosjon av barnetøy, der visjonen er at det beste av skandinavisk mote også tilhører barna. Med en verdi om tidløshet og komfortable klær er plaggene pakket inn i det beste design av tøy.

Slik er Grunt merket for barn og ungdom fra snaue 10 til 14 år. Her får de servert et klassisk og samtidig tøft uttrykk, noe som hever hverdagstøyet og gir en ekstra piff i deres personlige stil.

Her er det full tro på individualitet, og at det ikke finnes noe rett eller galt når det kommer til stil. Dette er snarere årene hvor barnas stil og personlighet begynner å sette sine første bestemte steg, og klærne skal lede til stolthet og utfoldelse av selvet. Merket ønsker å gi pushet mot en bedre hverdag for alle.

Grunt-klær er fort favoritten hos de fremadstormende

Hos Zalando finner du et utvalg av Grunt-klær der både det stilige uttrykket og fargespillet går sammen om å bygge opp om den skandinaviske, tidløse stilen. Kule trykk og bruk av stilrene grafiske mønstre gir klesplaggene det lille ekstra, og en fremoverlent holdning.

Klærne fra Grunt finnes for både gutter og jenter, og de kommer i en rekke ulike farger. Fra de mer nøytrale, jordnære tonene, til klassikere i dempet svart og grått, og så videre til den andre siden med fargeglade pastellfarger. Ingen farger stikker seg ut, og det er heller ikke tanken bak merket. Her skal alt bygge opp om hverandre.

Plaggene fra Grunt går sømløst inn i hverdagen, og leder til utfoldelse. Dette er nemlig ikke bare motedesign – dette er også praktiske klær i behagelige passformer, og med de rette myke fiber- og materialvalgene i konstruksjonen.

Grunt går inn for fremtiden

Det er flere enn bare barn og ungdommen i familien som vil glede seg over valget av Grunt-klær og -artikler. Se gjerne etter merket for bærekraft når du surfer gjennom kolleksjonen hos Zalando.

Her finner du nemlig flere plagg som gjerne er skapt i deres registrerte merkevare for miljøvennlige materialer og bærekraft. Der miljøvennlige fibre, gjerne økologisk produserte, og resirkulerte materialer som polyester går sammen om å lette fotavtrykket til klesproduksjonen og å bedre omverdenen.

Alt i alt, så gjøres det et hopp fremover med Grunt-klær. Her finner du et distinkt motebilde, i den rette skandinaviske stilen, skapt med omtanke for verden. Og du får stil til barna som sømløst sklir inn i hverdagen.