Katalog

Populære filter
177 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dette skomerket er helt unikt, og skaper sesongbaserte kolleksjoner inspirert av tidligere catwalktrender, vintage stiler, og legger alltid til sin egen edgy twist til slutt. De lar seg ikke dominere av hva som er moteriktig akkurat nå, men skaper sine egne design som alltid utvikler seg. Dette er merket for deg som digger unike og lekre sko.

Bronx innovative skodesign

Bronx er et merke som legger mye arbeid i alle detaljer, de bruker kvalitetsmaterialer og sørger for en perfekt balanse mellom kvalitet og stilsikkerhet. Dette er virkelig mote på sitt beste, og designerne er spesialister innen sitt felt. Deres team av designere kommer fra Italia, Nederland og England, og med et slikt samarbeid klarer de alltid å holde et åpent sinn og virkelig være kreative. Dette resulterer i stadig nye, innovative kolleksjoner som er en av de viktigste årsakene til at Bronx har vært i bransjen i hele 125 år, uten å stoppe å utvikle seg.

Finn dine drømmesko hos Bronx

Bronx står alltid i front når det gjelder nytt og kreativt design, noe som er perfekt for oss som simpelthen elsker nye sko. Her finner du de røffe og rocka bootsene i lakk og skinn, med detaljer som spenner, snøring og nagler. Lekne platåsko i alle slags stiler og fasonger for den som vil ha litt ekstra høyde, eller lekre støvletter perfekte til høstantrekket. Mye av deres design er rocka, men du finner også de meget elegante pumpsene og støvlettene som setter det eksklusive preget på ethvert antrekk du vil pynte opp litt ekstra. Her kan du la deg rive med i en drømmeverden av skodesign, for dette merket har alltid noe lekkert på lager.