Katalog

Populære filter
373 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Med modige mønstre og sterke farger finner du her spansk design på sitt beste. Dette er neppe klær for deg som liker å gå i ett med mengden. Hvert eneste plagg byr på raffinerte detaljer som bryter med en ordinær hverdag. Uansett om det er vesker, jeans eller belter -er det lett å se at dette stammer fra Desigual!

Desigual med mote for deg som våger

Siden 1984 har designeren, Thomas Meyer, oppfylt sin drøm om en verden hvor mennesker kunne kle seg annerledes. Og det er akkurat dette som er selve auraen til Desigual. Dette er nemlig ikke en ordinær mote, men en stil som løfter kreativiteten og byr på den gode, positive følelsen. Mange vil kanskje kalle det på grensen til det eksentriske, men det er jo noe gøy med å kunne vise frem hvem du er! Kle deg gjerne i en langermet topp med et tøft mønster som gjenspeiler din personlighet. Sammen med veldreide jeans med forseggjorte detaljer, og gjerne en matchende skulderveske med et tøft brodert mønster. Slik er det enkelt å by på deg selv!

Desigual - små detaljer, store forskjeller

Alle er unike, og det er nettopp dette som inspirerer Desigual til å gjøre ting litt annerledes. De har naturligvis ikke oppfunnet hjulet, men ved å ta relativt vanlige og klassiske plagg, og gi dem de tøffe og unike detaljene, bryter de hverdagens normer. Ved hjelp av accessories som skjerf, vesker og belter med disse utsøkte detaljene, kan man dessuten gi et løft til ethvert ordinært antrekk man måtte velge. Kle deg gjerne i din favoritt jeans og en ensfarget jakke, og ved hjelp av en veske med disse utsøkte detaljene vil også resten av antrekket være fullt av sprudlende liv. Det skal nemlig ikke så mye til, og det er kun din egen stil og fantasi som setter grensene.