Katalog

Populære filter
75 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Stilrent og tidløst med klær fra Lovechild

Blant utvalget av klær fra Lovechild som du finner her hos Zalando kan du få utsøkte plagg som eleverer stilen, og dermed hele uttrykket ditt. Hva med et par bukser i ekte lær, med en moderne passform som går like godt til hæler som til sneakers, med denimjakker som med ullfrakker?

Velg deg farger som komplimenterer dine naturlige toner, og se deg selv skinne. Et antrekk i nøytrale farger gir en tidløs look som lar deg tilføye liv og farger med tilbehøret ditt. Klassiske snitt og mønstre med en moderne vri gir deg et tidløst men tidsriktig uttrykk.

Hva med en bomullsbluse i kremfarge, med pyntesløyfe og lommer med knapper? Bruk den sammen med jeans eller skinnbukser for å personliggjøre uttrykket ditt. En waistcoat t-skjorte laget med blant annet ull er perfekt over en hvit skjorte eller bluse, og gir varme både til deg og stilen din.

Komfort og stil

En klassisk svart kjole med spagettistropper, laget med viskose og elastan, gir deg stilfull komfort som kan se deg gjennom hele dagen – og ut i natten. Sammen med sneakers gir den et avslappet og tilbakelent uttrykk, og med et par pumps eller sandaler med hæler kan du innta enhver fest.

En langermet strikket kjole laget med bomull og ull er kanskje noe av det mest behagelige du kan gå for, og her får du enkelt et helt antrekk i ett – minimal innsats for maksimal stil. Bruk den sammen med lårhøye støvletter eller rett og slett et par boots og ullsokker – alt etter hvilken look som du føler deg mest hjemme i.

En svart kjole med lange ermer og rysjer er perfekt både på kontoret og på kvelder ute, og med en stilfull trenchcoat kan du bevege deg gjennom byen i tidløs stil. Trenchcoaten kan du også finne blant Lovechilds utvalg hos Zalando.

Bevar det som bevares skal

Mange av klærne fra Lovechild som du finner her hos Zalando bør sendes til rens for å best mulig bevare plagget. Andre klær kan vaskes på kaldt og skånsomt program, helst med skånsomt vaskemiddel.

De fleste av klærne bør holdes unna tørketrommelen, slik at passformen ikke forandres. En håndfull av klærne fra Lovechild bør håndvaskes – sjekk hva som gjelder for dine spesifikke plagg før du legger dem i maskinen.

Uansett hvilke klær fra Lovechild du ender opp med, så kommer stilen din til å få et herlig løft. Følg vaskeinstruksene som følger med klærne, og du har stil som varer i lang, lang tid.