Katalog

Populære filter
81 produkter

ODLO - la det snø, la det blåse

Med ODLO kan det bare snø. Her kombineres en norsk arv med ny sveitsisk ingeniørkunst for å skape moderne, funksjonelle og absolutt komfortable sportsklær. Merket ble startet i Norge for over 70 år siden, med Odd Roar Lofterøds seirende kampanje med kunstløpsbukser, til i dag hvor merket tilbyr vanlige, sportsglade mennesker alt friluftshjertet begjærer av fritidsklær og tilbehør. Der det står om å toppe både komfort og ytelse.

Innovasjon er i sentrum for alt ODLO gjør, og det er i dag et merke som kler både verdensmestre, og den som bare vil ha en varm undertrøye eller god treningsgenser. Hos Zalando finner du begge deler, og mer, for både ham og henne.

Teknologiske nyvinninger og smart tradisjon

Kjenner du til teknologier som Windstopper? Eller kjenner du trelagsprinsippet? ODLO kjenner til begge to, og langt mer. Å kle seg i flere lag er grunnlaget for all god utendørsaktivitet i kjølige måneder, og klesartiklene til ODLO følger dette. Med behagelige innerste plagg som transporterer vekk fuktighet, et neste lag som isolerer deg, og et ytterst som holder deg isolert mot vind og regn stiller du klar for alle utfordringer når du setter sammen antrekket fra ODLO.

Men, de tilbyr ikke bare klær for vinterkulda. For løpeturer finner du tettsittende og fukttransporterende materialer innerst, og materialer ytterst som beskytter med vind og vær – en knall løsning. Velg, vrak og tilpass din garderobe her hos Zalando. Ja, og alt har naturligvis et moderne snitt. Slik får du både den beste teknologien, den gode tradisjonen, og nyskapende stilig look – en herlig pakke.

For høyt aktivitetsnivå i friluft

Siden merket startet opp har de fokusert på å produsere for dem som liker å leke, eller drive sport som det heter for voksne, utendørs. Her skal man få det som behøves for å holde farten på topp, selv i kalde omgivelser. Det kan snø og blåse som det vil. Med ODLO holder du deg tørr, varm og fokusert.

Men også utenfor skibakkene er ODLO på plass. Være seg fotturer, terrengsykling eller en god runde med jogging, vil de samme lagene av kvalitet på kroppen fra dem holde deg komfortabel økta gjennom, og la deg nyte aktiviteten til det fulle. Det skal være gøy og du skal lykkes!

ODLO ligger ikke lenger i Norge, men tradisjonen for at gode klær trumfer alt av vær er enda sterkt til plass. Og legger føringen for fremtiden i et merke som holder for eliteutøvere, eller bare en kosetur rundt vannet, året rundt.