Katalog

Populære filter
619 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sporty klær til kule mennesker fra Hummel

Legendariske Hummel er et merke som tilbyr en rekke tøffe plagg hos Zalando, enten du er på leting etter en stilig collegegenser eller noen klassiske joggebukser. Dette merket har også et stort utvalg av tilbehør som vesker og bager til idrett som for eksempel fotball og håndball. Enten du er interessert i løping, fotball, håndball eller andre former for sport så har Hummel alltid spennende produkter på lager. Sjekk gjerne ut de elegante og tidløse joggebuksene med snøring i livet for et praktisk valg som passer til alle årstider og alle aldre. Laget i mykt bomull og med tøffe detaljer som Hummel-logoen på lårbeinet, er dette et fint valg for aktive i alle aldre. Hettegenserne fra Hummel er også et godt valg for deg som ser etter noe avslappet og behagelig. Den store kengurulommen er en fin detalj som holder deg varm, samtidig som at den store hetta bidrar til å blokkere for vind og dårlig vær.

For den som ser etter en komplett treningsdress så finner du her et godt utvalg av Hummel-produkter hos Zalando. Vi tilbyr et stort antall forskjellige farger, som grønne treningsdresser eller andre farger som mørkeblått eller sort. Overmaterialet som består av 100% polyester kjennes både mykt og behagelig mot overkroppen og er supert for deg som trener mye innendørs. Buksene er også bestående av ren polyester som er behagelig mot kroppen og gir en lett pustende følelse.

Hummel dekker alle dine behov når det gjelder sportstøy eller utstyr

Hummel har også plagg som tar seg godt ut utenfor idrettsbanen, enten du liker en avslappet og kul look eller noe mer formelt. Hummel har blant et stort utvalg av langermete t-skjorter med superb komfort som fint kan brukes på jobb eller til trening. Laget i silkemyk bomull er dette et perfekt valg for deg som liker en avslappet look på jobb eller når du er sammen med venner. I samme stil finner du også flere collegegensere til både herre og dame, som er perfekt for deg som liker en avslappet og klassisk stil. Disse genserne kommer i flere forskjellige design og farger, noe som gjør de til et glimrende valg uansett anledning og årstid.

Hummel sine tøffe produkter fungerer like godt til hverdags og fest

Selv om mange automatisk tenker at Hummel er et merke dedikert til treningstøy så finner du her en rekke forskjellige plagg som det er lett å kombinere med andre klær som denim eller noen kule sneakers for en look som passer til både jobb og fritid. Et godt eksempel er de kule t-skjortene du får med ulike design og motiver, som lett kan kombineres med en overskjorte eller stilig jakke fra Hummel. Du kan fint kombinere en av t-skjortene med en joggedress for en avslappet og ungdommelig stil. Legg gjerne til noen tøffe joggesko fra Hummel og en caps for et mer atletisk uttrykk. Videre er hettegenserne fra Hummel også enkle å kombinere med andre plagg, som et par med denimbukser eller klassiske joggebukser i grått.