Katalog

735 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dette er sportsmerket med lange tradisjoner. Helt siden 1923 har Hummel produsert toppkvalitets treningsklær. De startet i Tyskland, men har i dag sitt hovedkvarter i Danmark. De sponser en rekke profesjonelle idrettsutøvere, og er blitt en favoritt blant mange som elsker sport og godt treningstøy.

Hummel - Danske treningsklær for alle

Flere ganger i året slipper Hummel kolleksjoner av treningsklær, alltid med nytt og spennende design som gir deg den ekstra treningsmotivasjonen du trenger. De har blant annet kolleksjoner innen sport, livsstil, mote og sko. Merket er stolte av å kunne tilby det beste innen treningstøy til alle, for både barn og voksne. Enten du liker idrett som fotball eller håndball, eller heller bruker dagene dine på lange gåturer i fjellet, finner du klær og utstyr som passer deg. Med sitt danske design fører de rene linjer men også tøffe kombinasjoner av ulike uttrykk og farger. De beskriver sin egen stil som en god blanding av retro og moderne.

Utvikling av design og gode prosjekter med Hummel

I 2006 begynte merket å produsere sneakers, og legger nå sjela i å skape trendy og komfortable joggesko. De blander stiler fra ulike sportsgrener med klassiske trender og siste gatemote. Med Hummel kan du altså få både treningstøy og hverdagsklær, treningssko og trendy sneakers. Merket som stadig utvikler sitt design, har også mange saker de støtter. De fokuserer på å hjelpe prosjekter som jobber med å endre verden gjennom idretten. De tar del i prosjekter over hele verden, for å hjelpe mennesker i ulike situasjoner. De tror på at sport kan gjøre en forskjell.

Andre har også kjøpt

Høye Sneakers

Vinterjakker

Slim Fit Jeans