Katalog

Populære filter
57 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Utforsk verden med Houdini

Fra Stockholm kommer det innovative sportsmerket Houdini. De jobber sammen med forskere, kunstnere, designere og eventyrere, og sammen flytter de grensene for hvordan utendørstøy ser ut og lages. De jobber hele tiden for å skape en mer bærekraftig industri, og resirkulering, leie, reparasjoner og gjenbruk av klær og materialer står sentralt for deres misjon.

Her hos Zalando finner du et herlig utvalg fra dette nyskapende merket, så du kan ta fatt på livet utendørs med ny entusiasme. Og samtidig kan du bidra til at verden beveger seg i riktig retning – en vinnende kombinasjon.

Se gjennom utvalget vårt av klær fra Houdini, og ta fatt på nye eventyr og utforsk verden i bærekraftig og slitesterk stil. Du vil ikke angre.

Fra innerst til ytterst med klær fra Houdini

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av klær fra Houdini, som kan bli med deg gjennom alt av sportsaktiviteter fra sommer til vinter. Du finner klær i alle kategorier, fra innerst til ytterst, så du kan gjøre treningsgarderoben komplett.

Innerst kan du starte med en jersey t-skjorte av resirkulert polyester. Videre kan du fortsette å bygge antrekket med en fleecejakke av polyester, polyamid og elastan, som gir deg komfort og bevegelsesfrihet i ett.

Til nedre halvdel kan du gå for en stilig bukse, også laget med resirkulerte materialer, eller en herlig shorts hvis været er litt varmere. Trenger du å holde hodet varmt, kan du velge en strikket lue i 100% ull. Dette naturmaterialet puster og fører fuktighet vekk fra huden, slik at du holder deg både varm og komfortabel – hele turen igjennom.

Unik treningsstil

Noe av det unike med Houdini er at de tenker utenfor boksen når det kommer til treningsklær. Her hos Zalando finner du en rekke plagg fra dette innovative og stilige merket som utfordrer normen.

Velg deg for eksempel en sportskjole i polyester, som både er pustende og hurtigtørkende, og lar deg ta fatt på turen i herlig feminin stil. Bruk den med dine favorittsneakers for en ideell turopplevelse.

Du finner også sportsskjørt laget med resirkulert polyester. Disse gir deg noe av det samme stiluttrykket som sportskjolen, men gjør det enklere å variere og tilpasse øvre halvdel av antrekket. Kanskje vil du gå for en deilig t-skjorte i ull, etterfulgt av en myk og pustende fleecejakke? Uansett hvilke plagg du velger, får du herlig urban friluftsstil, som ikke bare ser bra ut, men som også presterer ute i elementene.