Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Sportstype
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
80 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Houdini Sportswear: Bærekraftig tøy med topp ytelse 

Houdini Sportswear tilbyr funksjonelt yttertøy av topp kvalitet som passer ypperlig for alle som elsker å være utendørs. Plaggene sørger for at du kan boltre deg i all slags vær, og de bærekraftige plaggene er i tillegg laget med tanke på både natur og dyrevelferd.

Gjør deg klar til små og store eventyr

Alle kan få oppleve gleden av å utforske naturen med yttertøyet fra Houdini. Kvalitetsmerket fører et stort utvalg av dame- og herreklær som er utviklet ved hjelp av avansert teknologi. Du finner garantert noe som passer perfekt til ditt bruk, enten du elsker å gå turer i fjellet, klatre, stå på ski, sykle, løpe eller trene. Den sporty, men elegante stilen, hjelper dessuten på motivasjonen. Du kommer til å lengte etter å vise frem antrekket ditt på neste trening.

Har du lyst til å komme deg ut i fjellet året rundt, men gruer deg på grunn av det tøffe nordiske klimaet vårt? Det er ingen grunn til å klage på dårlig vær når du har yttertøy fra Houdini hengende i skapet ditt. Vanntette og pustende jakker, bukser og annet yttertøy holder deg god og varm i kulden, samtidig som plaggene fjerner overskuddsvarmen når du blir svett for å unngå fuktighet.

I tillegg til et stort utvalg av snowboardjakker, skijakker og friluftsbukser, har Houdini også et lekkert utvalg av fritidsklær og treningstøy. De har for eksempel elegante skjorter til herrer og sporty kjoler til damer i kolleksjonene sine. Stilen og fargene er enkle, men de sofistikerte detaljene gir merkeklærne et autentisk preg. Du kan for eksempel kjøpe t-skjorter i dype farger som ser like lekre ut til tettsittende jeans som til joggebukser.

Plagg som er laget i harmoni med naturen

Det svenske merket har som ambisjon å utvikle klær som tar vare på naturen, og de ønsker å gjøre sitt for å skape en god fremtid for de som kommer etter oss. Det er derfor de har skapt kvalitetskolleksjoner med yttertøy som ikke bare oppmuntrer oss til å bruke mer tid utendørs, men som i tillegg er produsert på en bærekraftig måte. 

Et av merkets kjerneverdier er å redusere overforbruk, og kvalitetsklærne har derfor lang levetid. Du kan føle deg trygg på at de nye klærne dine er robuste og varer lenge, så lenge du behandler dem på riktig måte. Plaggene er dessuten enten resirkulerbare eller nedbrytbare, og de passer dermed ypperlig for bevisste forbrukere med høye krav til både kvalitet og verdier.