Katalog

Populære filter
101 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Houdini: Svensk utendørsmote på sitt beste

Dette herlige selskapet tilbyr klær til utendørs bruk med topp ytelse og en helt spesiell omtanke for omverdenen. I 2021 klarte de faktisk å nå målet sitt med å bli 100% bærekraftige i sin siste kolleksjon. Med Houdini kan du vise at du både tenker på omverdenen og at du elsker å være utendørs.

Med de ulike artiklene fra Houdini du finner her hos Zalando kan du utfolde deg i all slags vær, og med tanke på deres store engasjement for bærekraft kan du nyte naturomgivelsene med god samvittighet. Innebygd i dette svenske klesmerket er det rett og slett en fantastisk kombinasjon av nordisk forståelse for utendørsliv og et løfte om å bevare kloden vår og jobbe for bedre dyrevelferd. Det er topp på alle fronter.

For alle mulige eventyr, i både lette og tøffe forhold

Med Houdini står både han og hun klare for å takle utendørslivet. Med en et stort utvalg av klær til herre og dame, spekket med det siste av teknologi, er du klar for høyfjellet, telttur eller en avslappende tur i marka. Takket være den nydelige estetikken gjør plaggene seg også utmerket på en rusletur i nabolaget i alskens vær.

I utvalget vi har plukket ut her hos Zalando kan du finne de rette ytterplaggene, tilbehøret, trøyene og mye mer for en aktiv hverdag. Her finner du også en rekke stilige og tidløse plagg som sklir rett inn i hverdagsgarderoben. På denne måten kan du med Houdini utvide garderoben for både friluftsliv og en sporty hverdagsmote. Dette er svært allsidige klær med kvalitet i alle ledd, uansett om du skal på ski, gå langt innover fjellandskapet, eller trenger en lett shorts til sommeren.

Fra klatremiljøet, til et selskap, til din aktive mote

Houdini har utviklet seg fra å være et selskap for klatrermiljøet til å lage klær og tilbehør til alle som vil ut på eventyr året rundt, uansett vær i det røffe nordiske klimaet. Du trenger ikke å bekymre deg for varme, vind, eller uventede regnbyger når du har kledd deg opp med Houdini fra topp til tå. Turen blir en ren fest, og hverdagen blir ekstra sporty med alle de herlige stil- og materialvalgene som er gjort fra Houdini sin side. I vårt utvalg av produkter fra Houdini finner du blant annet jakker av pustende materialer, lette bukser og en stilig pullover til sport og hverdag, og mye mer.