Populære filter
994 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

EA7 Emporio Armani for en aktiv livsstil

Kolleksjonene fra EA7 Emporio Armani dekker alt det en aktiv livsstil krever, fra luksuriøse treningsklær til skiklær i god kvalitet. Selve EA7 Emporio Armani er et merke, som er en sporty kolleksjon fra Emporio Amani, og hadde sitt utspring fra et samarbeid med Reebok i 2012.

I kolleksjonene fra EA7 Emporio Armani finner du trenings- og sportsklær fra øverste hylle. Følelsen av luksus kommer allerede før du tar på deg plagget, og de er ubeskrivelig komfortable å trene i.

Så hvorfor i all verden velger selveste Armani et syv-tall i navnet på sportskolleksjonene sine? Jo, dersom du kjenner til italiensk fotball, vet du at syv-tallet hører til den kjente Andriy Shevchenko, som var en av de mest kjente fotballspillerne på Milan i 2004.

Eksklusive materialer

EA7 Emporio Armani er helt klart i toppen når det kommer til luksus, til tross for at prisene holdes på et fornuftig nivå. Dermed kan alle unne seg litt luksus laget av eksklusive materialer.

Her får du stilige joggesko med solide såler og en pustende overdel, samtidig som de er designet med eksklusive materialer og en lekker logo på siden. Du kan enkelt gå en hel dag i disse og være stilig, samtidig som du nyter komforten av gode sko.

Særlig tightser eller stilige joggebukser med en pusteevne som ventilerer, mens du trener er en god favoritt. Selv for den som liker et sporty utseende, men kanskje ikke trener like ofte. Den sporty luksuriøse stilen er fristende for de fleste.

Varm og tørr i bakken

Herlige EA7 Emporio Armani gjør seg godt i skibakken også. Du trenger ikke olympiske ferdigheter i de italienske alpene, for å kunne falle for en varm vinterjakke eller kåpe fra EA7 Emporio Armani. Her er det gjerne det smidige snittet, enten det er innsvinget i midjen eller en rett modell, som sammen med de smarte detaljene gjør det til en jakke du gjerne flytter inn i. Detaljer som varm lukking rundt halsen, fôret glidelås og ermeåpninger med egen åpning for tommel, gjør gjerne jakken varmere fordi dette hindrer kald trekk fra å slippe inn. Varmt fôret polyester tåler flere dager i skibakken.

Du kan også finne lekre vinterjakker med behagelig fôr av dun. Enten i det tradisjonelle snittet akkurat på hoftene, og med eller uten hette. Disse modellene er behagelig varme i vinterkulden, og noen passer også godt til hustrige høstkvelder. Velg deg en favoritt eller flere i denne herlige kolleksjonen fra EA7 Emporio Armani i dag, og unn deg selv den luksusen.